想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

重有兩三曰到due day,請問紅d會有兩條線嗎?

複式洋房

回覆:等due day紅d會有兩條線嗎?

如果bingo 會有,仲一日俾一曰深。

別墅

咁算吾算有兩條⋯琴日同今晚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

兩個半月前宮外孕無左bb,所以等多幾日先綠d,吾想再失望

大宅

引用:咁算吾算有兩條⋯琴日同今晚

原帖由 simonsuki 於 14-12-29 發表
M前紅d都有機會係兩條線,但係淺線,如果bingo臨近dueday會愈來愈深,接近100%深

伯爵府

BK Milk勳章

引用:咁算吾算有兩條⋯琴日同今晚

原帖由 simonsuki 於 14-12-29 發表
d線好淺色

大宅

我到due day 時就已經好深色好似咁,你果條線好淺,可能係m前線,我之前都試過,你試下due day再驗下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

vickypang 發表於 14-12-29 08:50
我到due day 時就已經好深色好似咁,你果條線好淺,可能係m前線,我之前都試過,你試下due day再驗下

...
我等bingo,紅d有加深,但冇你果條咁深,綠d白雪雪,體溫下降,仲有冇機?

大宅

引用:Quote:vickypang+發表於+14-12-29+08:50+我

原帖由 EudyptulaMinor 於 14-12-29 發表
我等bingo,紅d有加深,但冇你果條咁深,綠d白雪雪,體溫下降,仲有冇機?
我無量體溫,如果紅d繼續加深可能有機,你仲有幾多日due day?因為我兩次綠d係due day前已經會有淺腔

男爵府

2019新春慶豚圓

vickypang 發表於 14-12-29 10:49
我無量體溫,如果紅d繼續加深可能有機,你仲有幾多日due day?因為我兩次綠d係due day前已經會有淺腔

...
我係14號紅d深粗,呢個月遲排,唔知應該幾時due date,我諗最遲1/1due date…… 呢兩日有少少谷m feel,同埋連續幾日肚瀉,有食左d成藥,唔知會唔會影響紅d

大宅

引用:Quote:vickypang+發表於+14-12-29+10:49+我

原帖由 EudyptulaMinor 於 14-12-29 發表
我係14號紅d深粗,呢個月遲排,唔知應該幾時due date,我諗最遲1/1due date…… 呢兩日有少少谷m feel,同 ...
14號深粗,咁幾時開始變淺?變淺就即係排左,正常排左14日後就黎m,即如果14深粗15變淺,15號+14日就係due day,呢個係我自己既計法,唔知係咪個個一樣

男爵府

2019新春慶豚圓

vickypang 發表於 14-12-29 12:47
14號深粗,咁幾時開始變淺?變淺就即係排左,正常排左14日後就黎m,即如果14深粗15變淺,15號+14日就係due ...
16號開始明顯變淺,咁應該就明天due date?如果due date都綠d冇線係唔係就唔中?谷m好唔舒服,如果一定唔中就想飲d涼茶

大宅

引用:Quote:vickypang+發表於+14-12-29+12:47+14

16號開始明顯變淺,咁應該就明天due date?如果due date都綠d冇線係唔係就唔中?谷m好唔舒服,如果一定唔中 ...
你紅綠d都check啦,因為綠d真係遲鈍,我驚個個人體質唔同結果都唔同,如果紅d繼續加深都可能有機會中

男爵府

2019新春慶豚圓

vickypang 發表於 14-12-29 16:53
你紅綠d都check啦,因為綠d真係遲鈍,我驚個個人體質唔同結果都唔同,如果紅d繼續加深都可能有機會中

...
我都好想中呀, 我呢幾日成個人都好痴線咁, 日日諗中唔中, 幾時m到!! 勁想中, 唔想m到, 但又驗唔到有線, 係唔中的話就早d m到, 可以快d開始下一個cycle, 一路拖住m唔黎又驗唔到, 到最後m到果刻真係崩潰架!!!

大宅

引用:Quote:vickypang+發表於+14-12-29+16:53+你

我都好想中呀, 我呢幾日成個人都好痴線咁, 日日諗中唔中, 幾時m到!! 勁想中, 唔想m到, 但又驗唔到 ...
你試左好多個cycle?唔好比咁大壓力自己,希望越大失望越大!我曾經都好似你咁,玩多幾次紅綠d試多幾次就無咁緊張嫁啦

男爵府

2019新春慶豚圓

vickypang 發表於 14-12-29 19:00
你試左好多個cycle?唔好比咁大壓力自己,希望越大失望越大!我曾經都好似你咁,玩多幾次紅綠d試多幾次就無 ...
不設防有一年啦~ 參考過醫生建議後都努力左幾個月~ 第一次用紅d綠d,我一直同自己講咁耐都唔中係我計唔啱排卵,所以我今個cycle真係期望好高,再失敗我就冇借口啦我紅d的顏色之前幾日都有加深,但今晚同琴晚係一樣色,冇再加深啦……

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆:simonsuki 的帖子

唔算好深喎

男爵府

加油呀

首頁

尾頁

跳至