興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:來生不要做中國狗...!!

呢d賤人等報應!

子爵府

2019新春慶豚圓

點可以咁殘忍

大宅

MommyPanel勳章

所以我買任何野都唔會買有動物毛毛,皮革,真皮的東西。
有時好唔明,香港有幾凍jek,點解腦殘的人會買皮草,唔通佢地發冷,要著幾串厚的動物毛係身先夠暖,動物的毛之所以暖,唔係毛本身暖,而係動物跑走的時候,血液循環時產生暖氣困在毛毛,幫助身體keep暖,唔係本身毛毛暖,如果人類層皮比人撕開當皮草,你地諗下又暖唔暖先。

底能人先買皮草

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

Go to hell all these damn monster human

請不要再買皮草, 懷疑是真毛的商品! 沒有求便沒有供! 這些人等天收你!!!

大宅

真係好恐怖,仲要扮羊皮

大宅

拒絕皮草!點解可以甘殘忍,一個唔該就拿走人地層皮?佢地自己沒皮咩依加,就算沒都沒有權利去這樣做吧!為左錢佢地甘都做得出,非人哉!我真係完全想像吾到d狗狗有幾痛苦有幾慘!希望可以停止這種行為,愛惜動物,尊重動物!

男爵府

2019勳章

好多年前已有人講d有假毛領嘅毛衫(冬天最多),係用貓貓毛,我當時仍未養貓,而且係好中e毛毛的人,都覺不開心,知道後就不買有毛毛的衫,這片已看了一小段就不想看,好不開心幾天了。朋友常說最好不看,因知到會不開心但又解決不到,朋友也有一只貓。但那是真相啊!

別墅

一路都唔中意皮草,太百殘忍

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

真係太殘忍,不要買皮草,並要教育下一代尊重生命!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:iamnote 的帖子

首頁

尾頁

跳至