二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BK Milk勳章

原價$5800餐枱,因搬屋平售,需到馬鞍山自取。
file://localhost/Users/yvonnetai/Desktop/IMG_2917.JPGfile://localhost/Users/yvonnetai/Desktop/IMG_2920.JPG

侯爵府

回覆:搬屋$500平售玻璃餐枱(可由120CM加長至180CM)90﹪新

睇吾到

子爵府

回覆:yvonnetwy 的帖子

開唔到!

複式洋房

BK Milk勳章

回覆 yin-ting 的帖子

你比個E-mail我send 比你呀!

侯爵府

引用:回覆 yin-ting 的帖子你比個E-mail我send

原帖由 yvonnetwy 於 14-12-30 發表

已 send

侯爵府

引用:回覆 yin-ting 的帖子你比個E-mail我send

原帖由 yvonnetwy 於 14-12-30 發表

收到嗎?

大宅

回覆:搬屋$500平售玻璃餐枱(可由120CM加長至180CM)90﹪新

想睇相!tks!

複式洋房

i want to see the picture , could you send the picture for me ? thx

大宅

陪月勳章

賣佐未

大宅

Still hv? Want to see pic, thx

首頁

尾頁

跳至