夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人,醉親返先都會大吵大鬧,掟爛野!最過份係連我生B預產期嗰日佢都飲醉返黎,電話打唔到,半夜四點先返到,返到黎我話要去醫院,佢同我講叫我自己去,最後搞左幾個鐘先出門囗。到我入左產房,佢喺走廊訓到扯唒鼻鼾!
到今時今日,我同佢分開左,佢留低兩個女同一身債俾我,我局住要做兩份工,夜晚喺酒吧做侍應,就見識到好多唔同嘅男人,亦明白點解啲男人咁鍾意去飲酒!其實我想講嘅係,其實佢地出去飲酒,唔代表一定係溝女,抄女仔電話都可以單純做朋友,只係你個男人係邊種!如果你個男人係要滾要溝女,其實唔洗半夜先返,唔洗去飲野都會滾到溝到,爭在佢係咪要做!
而家都有有婦之夫力追緊我!我當然唔接受!亦好鄧佢老婆唔抵!亦有有婦之夫成日揾我,但係只係因為我明白佢,佢同我傾到計,甚至佢屋企嘅婆媳關係會同我傾!
所以,男人去飲野冇問題,爭在佢係咩人同佢喺酒吧遇到嘅係咩人

itrc2000    發表於 14-12-29 12:08
itrc2000    發表於 14-12-29 12:07

大宅

回覆:關於c6去飲野,我就係你地講嘅所謂酒吧妹

個個一開始都話係朋友嫁啦,傾傾下咪傾出火囉

wcpcelia    發表於 15-1-3 09:37
Jolin_Yuen    發表於 14-12-29 17:29
BIGPAT    發表於 14-12-29 11:39

男爵府

回覆 落地孩兒 的帖子

同情你的遭遇。我也有個小學同學做part-time 啤酒promoter ,做到同不同男人有關係(當然有有婦之夫)。So?

公爵府

你最尾嗰句先係重點,\"佢係咩人同佢遇到咩人\"!
唔係個個都好似你咁清醒,識拒絕有婦之夫,好多女人唔理人地有女朋友定有老婆,都照殺的!尤其係酒吧…好多蒲開吧旳女人本身都好開放(當然不是全部),再加上酒精作怪,就好易會酒後亂性了!

大宅

冇錯,男人係要偷食,每日準時返工放工、唔去飲酒都可以偷食得到

wongjoetabo    發表於 15-1-3 15:37

男爵府

回覆 siuling0119 的帖子

忠於事實、絕對同意。

子爵府

落地孩兒 發表於 14-12-29 00:22
我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人,醉親返先都會大吵大鬧,掟爛野!最過份係連我生B預產期嗰日佢 ...
同意你的說法, 做任何事都是睇你有冇心去做!

子爵府

可惜男人係無定力呢...

wcpcelia    發表於 15-1-3 09:37
未經本人同意,請勿轉載內容!

珍珠宮

我覺得已有家室,應該係老婆仔女行先,
屋K 人等更回家, 絕不能自私地放下家人, 自己去飲酒.

其實男人放低屋K 一整晚,其實好大機會感情已出問題.,
枕邊人應該係最好聆聽者.
有咩事, 應該穩老婆傾..

如果係一晚半晚, 同人飲野OK.
大前提, 早D 回家.

隔離POST 個D , 係講更成晚唔番屋K , 又唔聽電話, 又唔回WHATSPP.
咁樣, 點令老婆放心, 信任??

男爵府

唉~睇完覺得做女人好煩

大宅

引用:我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人

原帖由 落地孩兒 於 14-12-29 發表
我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人,醉親返先都會大吵大鬧,掟爛野!最過份係連我生B預產期嗰日佢 ...
我當出面全部女仔都好似妳咁自愛,咁又點…我唔覺得有女人接受到自己老公同另一個“明白佢”嘅女人傾心事…就算冇野,個心都唔舒服啦、

瑪瑙宮

落酒吧係一個可以溝到女的場地姐, 溝唔溝梗係唔一定溝, 唔溝呢度可以溝第度. 無貓唔食魚.

珍珠宮

引用:落酒吧係一個可以溝到女的場地姐, 溝唔溝梗

原帖由 Nancy20090615 於 14-12-29 發表
落酒吧係一個可以溝到女的場地姐, 溝唔溝梗係唔一定溝, 唔溝呢度可以溝第度. 無貓唔食魚. ...
Free lunch

男爵府

回覆:落地孩兒 的帖子

Agree!
好多時傳統覺得夜晚出去唔方好野…好多時真係紅燈綠酒,玩下癲下吹下水。

講真,要攪野,一個lunch既時間就足夠了。

男爵府

回覆:落地孩兒 的帖子

最認同係個男人係咩人最重要。

講真哩度更多case係搭上同事,難道又唔比返工喇喎。

如果個男人係合理既,就不會晚晚出去玩,晚晚飲到爛醉,唔計老婆仔女,都仲有份工要返。

大宅

我認為c6識什麼朋友好大影響,朋友會滾c6遲早滾,所以拍拖時就要考慮埋他的朋友是否正派。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

同意溝女唔一定溝酒吧女,
但結得婚點解要丟低老婆仔女,
男人要「減壓」,佢老婆就唔需要?
邊個可以接受另一半同異性「傾心事」,
傾傾下就扮哂知己,
跟住出事!

大宅

引用:個個一開始都話係朋友嫁啦,傾傾下咪傾出火

原帖由 AlexisM 於 14-12-29 發表
個個一開始都話係朋友嫁啦,傾傾下咪傾出火囉
都唔一定嘅,十年前我都喺酒吧識左個男仔,十年後嘅今日大家都仲keep住聯絡,十年以來都係可以傾心事嘅朋友,從冇越軌或者想有其他野,其實男女之間真係有純友誼

大宅

引用:我覺得已有家室,應該係老婆仔女行先,屋K 人

原帖由 BIGPAT 於 14-12-29 發表
我覺得已有家室,應該係老婆仔女行先,
屋K 人等更回家, 絕不能自私地放下家人, 自己去飲酒.
我其實冇針對任何一個post,都唔係撩交鬧!只係想講我都係由一個晚晚湊女等老公返嘅c9到去左酒吧做,先發現點解啲老公咁鍾意去飲野

大宅

其實都唔係絕對冇貓唔食魚嘅,我公司一班熟客,次次黎都係十個八個麻甩佬,一個女人都冇,我個拳手同事開頭都坐落去話一齊猜枚,點知班麻甩話,我地個個都有老婆,自己玩得喇!費事俾人誤會

首頁

尾頁

跳至