夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

其實樓主會否考慮轉份 FORMAL D 既工?(我好欣賞你自食其力無咬綜援)

始終 BAR 都係尋歡作樂既地方,你份工亦唔會比到向上爬既機會你
優悠在澳洲

大宅

引用:其實樓主會否考慮轉份 FORMAL D 既工?(我

原帖由 jump.jump 於 14-12-29 發表
其實樓主會否考慮轉份 FORMAL D 既工?(我好欣賞你自食其力無咬綜援)

始終 BAR 都係尋歡作樂既地方,你 ...
我日頭已經有份寫字樓工做左好多年,呢份係part time,好老實,唔做酒吧又要正經,邊有九十蚊個鐘,我都好想唔做,多啲時間陪女,但係唔做根本生活唔倒,我有手有腳咁後生唔會攞正苦錢!點都會做住先,到我申請到公屋先會唔做夜晚呢份!anyway 多謝關心

侯爵府

引用:Quote:原帖由+jump.jump+於+14-12-29+發表

原帖由 落地孩兒 於 14-12-29 發表
我日頭已經有份寫字樓工做左好多年,呢份係part time,好老實,唔做酒吧又要正經,邊有九十蚊個鐘,我都好 ...
支持

侯爵府

應該更正為,男人去飲嘢原則上無問題,點解去飲嘢、飲幾多、飲既frequency幾高同埋飲酒后的酒品點樣先係重要。仲有睇下同邊啲人去飲,同啲雞蟲朋友去飲實撩啲啤酒妹跟手落埋夜總會蒲仲唔死。

大宅

引用:應該更正為,男人去飲嘢原則上無問題,點解

原帖由 flori 於 14-12-29 發表
應該更正為,男人去飲嘢原則上無問題,點解去飲嘢、飲幾多、飲既frequency幾高同埋飲酒后的酒品點樣先係重 ...
講得正確,不過我見好多啤酒妹其實好多都好正經,有啲係日頭返學,有個日頭要照顧個阿婆,同埋其實有好多日頭都返寫字樓,趁後生揾多個錢!當然亦都有例外,但係講真,一心想揾嗰啲錢嘅,都唔係做啤酒妹!

禁止訪問

引用:剩係記得有篇文章講,有個男人比d朋友笑佢

禁止訪問

回覆:關於c6去飲野,我就係你地講嘅所謂酒吧妹

大宅

引用:Quote:原帖由 colormama 於 14-12-29 發表

原帖由 cffw 於 14-12-29 發表
我老公真係咁講,佢寧願陪我,結果,有個朋友笑佢冇出色,仲話我唔知用d咩方法縛住我老公。
好彩老公覺得佢 ...
恭喜你有個好老公,如果我都揀到個咁嘅老公就唔洗而家咁?以前成日等個老公半夜三更先返,自己又湊住兩個!真係好慘!而家離婚雖然係辛苦,但係我個人仲開心左,冇左牽掛,一心淨係顧住兩個女!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+14-12-29+發表我老公

男爵府

牛年勳章

引用:Quote:原帖由 jump.jump 於 14-12-29 發表

我日頭已經有份寫字樓工做左好多年,呢份係part time,好老實,唔做酒吧又要正經,邊有九十蚊個鐘,我都好 ...
好欣賞你自食其力,加油呀

男爵府

引用:我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人

我以前係一星期要等幾晚老公飲醉返黎嘅女人,醉親返先都會大吵大鬧,掟爛野!最過份係連我生B預產期嗰日佢 ...
認同你!我早排都好似你咁返part time(侍應),所以清楚了解,
的確好多男仕落酒吧都唔係為溝囡,想搵人傾計多,
好奇怪的係,D靚妹係果D後生仔或一班男人先鍾意撩,
一般有咁上下年紀就唔撩靚妹,通常已經叫定D朋友帶女人,
帶朋友落黎,好少係場內搵食,
多是想消磨時間多~~不過我通常若知個客有家室的話,
我都好鍾意趕佢返屋企

大宅

引用:Quote:原帖由 落地孩兒 於 14-12-29 發表我

原帖由 曈曈媽咪 於 14-12-30 發表
認同你!我早排都好似你咁返part time(侍應),所以清楚了解,
的確好多男仕落酒吧都唔係為溝囡,想搵人傾計 ...
我又係喎,有個客我知佢有老婆同仔,一星期黎幾晚,我直頭話佢,返屋企湊仔陪老婆啦!又死落黎做乜呀,你老婆掛住你呀!佢就次次都話我又倒米

大宅

樓主,請問啤酒妹系咪一定要瘦,有長腿?。

男爵府

引用:我認為c6識什麼朋友好大影響,朋友會滾c6遲

原帖由 rain2013 於 14-12-29 發表
我認為c6識什麼朋友好大影響,朋友會滾c6遲早滾,所以拍拖時就要考慮埋他的朋友是否正派。 ...
Not really..
人嘛,最緊要懂得擇善固執。

先生讀書時,小學三年班已經有同學食煙,初中食4仔…但佢本人係唔食煙食。

當一個人有正確既價值觀,懂得擇善固執,基本上係唔易受人影響的。

大宅

引用:樓主,請問啤酒妹系咪一定要瘦,有長腿?。

原帖由 KIKI678 於 14-12-30 發表
樓主,請問啤酒妹系咪一定要瘦,有長腿?。
以前做啤酒妹一定瘦,長腿就唔一定,但係而家周圍都唔夠人,質素已經低左好多肥矮師奶都殺,但就未至於好肥囉,佢地啲制服大碼都好細件㗎咋

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

其實與其怪出面d女人痴埋黎 不如怪個男人無定力
防外敵 先強內防

大宅

引用:其實與其怪出面d女人痴埋黎 不如怪個男人無

原帖由 小豬澄 於 14-12-30 發表
防外敵 先強內防
絕對認同

公爵府

男人真係好難講嘅,都係取決於佢自己點霖架jie,控制得緊就冇事囖

伯爵府

回覆 落地孩兒 的帖子

其實好睇個男人本身定力有幾高, 但去到呢D地方飲多兩杯, 自己老豆姓乜都唔記得啦, 仲點會記得屋企有老婆! 仲有, 唔係話全部但大部份男人都係用下身思想!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:其實與其怪出面d女人痴埋黎 不如怪個男人無

原帖由 小豬澄 於 14-12-30 發表
防外敵 先強內防
講得好!
外圍管唔到,只要同老公關係夠好乜都唔怕!

首頁

尾頁

跳至