自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:比人咁話法! 激死我喇!!!!!

依啲人我真係會答番句:你平時用個口黎屙C嫁

伯爵府

hashtag影視迷勳章

呀姐咁冇禮貌

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kkboo 發表於 14-12-29 15:55
平時reception個嬸嬸又煩又八卦都算, 之前雨傘運動已經問哂全公司人立場, 唔 ...
把口咁臭? 但好有可能佢唔睇你唔順眼

子爵府

引用:平時reception個嬸嬸又煩又八卦都算, 之前

原帖由 kkboo 於 14-12-29 發表
平時reception個嬸嬸又煩又八卦都算, 之前雨傘運動已經問哂全公司人立場, 唔 ...
做reception把口咁鬼臭

子爵府

唔好理佢,狗口長不出象牙

珍珠宮

問佢\"點解把口咁既?你屋企人教你架??\"

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 Debbie0331 於 14-12-29 發表

原帖由 kkboo 於 14-12-29 發表
就係自從答左hea左佢個政治問題就係咁jer住我
我唔會hea 答,係直情笑吓唔答算啦

總有離別的時候

大宅

但你的回应很大方

對住口衰的人 都冇咩計,只能小接觸

子爵府

回覆:kkboo 的帖子

好無禮貌+無家教!我一定fuck up 佢....你太好人

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:kkboo 發表於 14-12-29 16:04 就係自

原帖由 wonderlulu 於 14-12-29 發表
咁你工作地方係咪有立塲架?

有啲地方係唔方便有個人立塲,
公司冇立場咖, 好open

係佢自己格硬分開啲同事做唔同立場

禁止訪問

引用:平時reception個嬸嬸又煩又八卦都算, 之前

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kkboo 於 14-12-29 發表就係

原帖由 Chowying 於 14-12-29 發表
我唔會hea 答,係直情笑吓唔答算啦
我依家行後門入算, 廢事理佢

係要收件果陣佢打入黎又串串貢咁, 頂唔順

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kkboo 於 14-12-29 發表平時r

原帖由 pigpeppapig 於 14-12-29 發表
reception 係嬸嬸?
係丫, senior reception 黎 懶好高級咖

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

正三8

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢真係好無品,不過係辦公室最好保持兩面好,你罵左佢佢會仲開心,因為有些人喜歡睇人嬲的表情,所以最好喜怒不形於色,雖然有點難但很好用的,佢玩你你無反映佢就搵第2個玩,而且係辦公室公然公樹敵對自己都沒有so。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 pigpeppapig 於 14-12-29 發

子爵府

陪月勳章

男爵府

bibo 發表於 1412-29 17:50
但你的回应很大方

對住口衰的人 都冇咩計,只能小接觸
同意,樓主的回應好得體,嬴佢幾條街!唔使同佢計較

男爵府

我以前公司亞姐見咁口賤既人,會同佢講,攞舊薑黎磨下個咀啦!佢呢d人唔可以好聲好氣對佢,就係你越唔出聲,佢以為蝦到你,仲會越黎越得戚架,呢d蟻人,你要發佢圍先治到佢架

男爵府

樓主eq好好
比著我可能答佢,我肥豬但我juicy,好過d又老又乾又巢皮

首頁

尾頁

跳至