產前產後

跳至

首頁

尾頁

洋房

馮健剛醫生

請問有無人睇過馮醫生? 收費如何? 請比一些意見, 謝謝!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid132/pc9da7b29ebf71191269531bc3e3d03c4/f79d07a6.jpg[/img]

別墅

Re: 馮健剛醫生

診金: $400 (包括照超聲波)
藥費: $60 (包括28日鈣片同埋維他命丸)

洋房

Thanks!

他是否會喺浸會接生?順產收費如何?
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid132/pc9da7b29ebf71191269531bc3e3d03c4/f79d07a6.jpg[/img]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

他的醫務所地址係?
照埋超聲波都係$400??

thx

男爵府

馮醫生好好架, 又細心, 又唔算貴, 佢係旺角中心一期7樓, 但咩room就唔記得.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

民房

馮建剛醫生-旺角中心一期703B室
TEL : 2789 9313
法國, 浸會, 仁安都有掛牌
我BB都係馮醫生接生..順產$7,000.00

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我仲想問下呢,馮醫生多唔多人睇架,等得耐唔耐呢?
同埋佢o既consultant hour係幾點到幾點架?

唔該哂~!!

子爵府

我仲想問下呢,馮醫生多唔多人睇架,等得耐唔耐呢?
同埋佢o既consultant hour係幾點到幾點架?

唔該哂~!!

子爵府

我想問下呢佢夜晚有冇得睇架

洋房

我都係睇馮e生ga, 我通常星期六上去,不過要早一日約
上到去都要等一個鐘,因為每個都睇幾耐下,
但好有耐性.

男爵府

睇到夜晚7點. make咗appt, 一般都唔算等好耐, 我覺得ok.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

洋房

多謝晒你地的意見, 我已預約4月30日下午約四時睇佢.

係呢, 佢診所收唔收信用卡架?

大宅

not accept credit cards.

ToTo_Mum 寫道:
多謝晒你地的意見, 我已預約4月30日下午約四時睇佢.

係呢, 佢診所收唔收信用卡架?

子爵府

我26號睇左喇~去左照超聲波,阿b太細(9w4d),所以醫生話要o係陰道照呀~!
醫生都好細心呀,照得好仔細呀~!幾好~
佢叫我4個星期後再去睇呀.....

洋房

我本人係睇馮建剛醫生的, 接生都係搵佢, 第一次睇佢會好詳細, 你會覺得佢好好, 之後就麻麻地, 唔夠細心, 而且表現得又cool又寸, 問佢野, 多數是問一句答一句, 而且有時會黑口黑面, 雖然婦科醫生既手勢和知識係好重要, 但服務態度都同樣重要, 因為會影響你整個懷孕心情.

首頁

尾頁

跳至