自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

日本 Samantha Thavasa 手袋 - 調查 thxxxx

想詢問各位靚媽 / 各OL們,

你o地認唔認識"日本Samantha" 呢個手袋品牌?
http://www.samantha.co.jp/

• 有幾多人買過 / 擁有呢個手袋?
  • 身邊有朋友擁有嗎?
  • 對呢個手袋有咩意見?
  • 價錢一般 2 - 3千 左右, 覺得合理嗎?
麻煩晒大家的回覆, 你地既意見對我好重要!! 如果日後有需要, 我亦可以幫大家入貨, 煩請大家盡量比多些意見我!!

千萬的感謝 thxxx!!

大宅

日本 Samantha Thavasa 手袋 - 調查 thxxxx

想詢問各位靚媽 / 各OL們,

你o地認唔認識"日本Samantha" 呢個手袋品牌?
http://www.samantha.co.jp/

• 有幾多人買過 / 擁有呢個手袋?
  • 身邊有朋友擁有嗎?
  • 對呢個手袋有咩意見?
  • 價錢一般 2 - 3千 左右, 覺得合理嗎?
麻煩晒大家的回覆, 你地既意見對我好重要!! 如果日後有需要, 我亦可以幫大家入貨, 煩請大家盡量比多些意見我!!

千萬的感謝 thxxx!!

男爵府

畀面勳章

呢個牌子在日本好hit,香港暫時未有專門店,只係o係水貨店有,我剛去完日本都有買左一個手袋,銀包款都好靚,不過無買。買呢個袋既原因係在香港會較少機會同人撞款
平平安安  快快樂樂  健健康康

洋房

三年前我都買過一set手袋,銀包&咭片套。價餞可接受,但我應該唔會係網訂,始終要親眼睇到實物大小先知個袋靚唔靚,啱唔啱自己用。

[ 本文章最後由 honeybma 於 08-4-23 15:32 編輯 ]

大宅

原文章由 moyochan 於 08-4-23 15:11 發表
呢個牌子在日本好hit,香港暫時未有專門店,只係o係水貨店有,我剛去完日本都有買左一個手袋,銀包款都好靚,不過無買。買呢個袋既原因係在香港會較少機會同人撞款 ...

多謝你的意見 thx!!

大宅

原文章由 honeybma 於 08-4-23 15:21 發表
三年前我都買過一set手袋,銀包&咭片套。價餞可接受,但我應該唔會係網訂,始終要親眼睇到實物大小先知個袋靚唔靚,啱唔啱自己用。

咁如果有水貨買, 你會再次購買嗎? thx!!

首頁

尾頁

跳至