論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

是否需要在印尼受訓後才可來港?

侯爵府

引用:是否需要在印尼受訓後才可來港

原帖由 bbkingdom 於 14-12-31 發表
是否需要在印尼受訓後才可來港?
係,但通常所謂受訓,黎到都無乜都唔識。

男爵府

好媽媽勳章

回覆 bbkingdom 的帖子

我家姐姐係, 話要去交學校受訓3個月, 佢都係呢3個月先學中文, 暫時都感得算ok, 普通日常野大玫上都叫做溝通到. 我接受到

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+bbkingdom+於+14-12-31+發表

原帖由 yucheung 於 14-12-31 發表
係,但通常所謂受訓,黎到都無乜都唔識。
X 2;嗰啲訓練

複式洋房

回覆:印尼工人

唔係wor,我姐姐話距個訓練中心好多野學,除佐家務,仲有瑜伽訓練,有次我買個玩具鼓仔BB玩,姐姐又行埋來話之前係訓練中心學過打鼓…

琥珀宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我之前炒個件6日仙, agent夠話在印尼訓練過, 吸塵機, 地拖, 唔知係乜, of course ng識翁. OK, 唔識用就比幾條地布你, 好似日本亞信咁扒係地抹啦, 辛苦喎. 咁就用地拖啦

我淨要佢cleaning. 抹窗, ng識, 抹隻比佢睇, 4個鐘扶得4塊glass, 淨係抹裏面, 無抹出面, 框又無抹, 好似寫小字咁.

首頁

尾頁

跳至