親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我真係好想去旅行呀﹗

我生完bb五個半月啦﹗現在仲餵緊人奶,還未食其他食物;自從懷孕至今都冇去過旅行啦﹗真係好想出去行吓呀,但係帶住bb,唔知適合去邊呢?太遠又怕bb唔適應... /飛機的氣壓 / ...,太近我老公又唔想,有冇好提議呀﹗

男爵府

Re: 我真係好想去旅行呀﹗

I suggest you better go before your baby need solid food. I also bf my son and go to Aus. when he was 6 mth and now he is 9 mth and need solid food. I need to bring more stuff than before.

複式洋房

freedom,
我都係咁想呀,我都想喺bb食糊仔前去旅行呀,但係唔知去邊度好呀﹗
你同bb去到咁遠,坐飛機時有冇問題出現呀﹗bb能適應嗎?

公爵府

好媽媽勳章

其實bb 一歲都唔夠, 平日在香港帶佢去街都要拎好多野, 又要就佢訓覺時間, 食野等等..
帶bb 坐飛機去旅行, 咪大家都辛苦.
等bb 一歲以上先去就好d .

大宅

Macau is quite good!! very nearby and you do not have to bring so much stuffs.

首頁

尾頁

跳至