嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇買BB掛床音樂轉轉呀﹖

係未會令到BB有鬥雞眼架﹖

水晶宮

Re: 有冇買BB掛床音樂轉轉呀﹖

有聽人咁講過, 但我照買. bb好鍾意望住個吊飾D公仔o係到轉轉下, 又好想伸手摸佢地.

大宅

我相信大部份人用嫁啦!又唔見街度多左好多鬥雞眼?咁又唔使廿四小時都bb睇。bb真係好鍾意嫁!

子爵府

我都有買俾bb呀...我個囡一訓醒就伸隻手去掂果d公仔喇

別墅

我都有買俾bb呀,仲好靚襯晒間bb房Winnie The Pooh既設計.不過我bb就一的都唔掂.....可能佢唔鍾意Pooh Pooh Tigger....佢淨係鍾意我地同掂我地.

洋房

我都有買比我個女,但佢就唔多欣賞. 開了都冇乜特別反應

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

我係Hello Kitty Super Fans, 所以買左個Hello Kitty 掛床轉轉俾囡囡,唔知係咪遺傳關係,佢好鍾意架,次次開親都會笑同郁手郁腳 :-P 。當然我地開俾佢玩既時間唔會太長,通常15分鐘就玩第二樣,或者同佢傾下偈咁。囡囡依家六個幾月,對眼都好大好精靈架 (賣花讚花香添!) :lol:

子爵府

KX,
我老爺都係話掛床音樂轉轉會令到BB有鬥雞眼, 仲唔止, 佢話床邊既公仔都唔可以睇, 所以佢個仔我老公細個個陣張床用白色床單圍實晒架, 咩都唔比佢望!
我梗係采佢都傻啦, BB望下D顏色丰富既野, 咁視覺神經先develop得好架媽, 到佢識用手仔去掂D公仔, 先可以develop eye-hand coordination格. 所以我都有買音樂轉轉. 我覺得只要唔好比BB太近望D公仔就得. (望得太近我自己都會鬥雞啦!)
I support autism acceptance!

子爵府

yan_yan_mummy,
我都有買hellokitty音樂轉轉...你買果個係咪combi果隻..有彩色投射果個呀???我都好鍾意hellokitty ga...依度媽媽會所有個hellokitty會...入面個個都係hellokitty 0既super fans...希望你都加入啦..等我地一齊分享下丫..

首頁

尾頁

跳至