自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

所以咩嘢言論自由跟本就唔係咁,一定要監管,如果唔係由得人講乜就講乜咪是非黑白倒轉晒。

珍珠宮

原文章由 yipsiusai 於 08-4-26 12:27 發表

有d人係會為咗份工, 知道真相都未必敢講.

我想信每個真相, 事前必定有noise!!!

尼樣我信, 下次呀邊個當黑之時, 就係冇公義之時咯...呵呵....

珍珠宮

咪係,俾我係經理會寸佢話呢度唔賣四寶飯加麥魚,最近嘅美心酒樓晌XXX,請移玉步。
原文章由 emt1314 於 26/4/2008 12:32 發表
呢個港女係咪有精神分裂癥呀,以為自己去咗”美心大酒樓”食呀。。。所以多多要求,多多挑剔呀!
根本佢哋兩個有心搞事,希望搞一搞就可以有免費午餐食!
哎。。。真係一樣咪養百樣人,佢哋兩個都算臭味相投,天生一對囉! ...

侯爵府

係囉.... 個女人日後仲以為自己arm 晒...

原文章由 愛麗斯傳說 於 08-4-26 11:55 發表
咁就炒人.....有無搞錯呀....講粗口最多咪警告囉.....擺明今次就係個女人有問題.....而家佢得逞啦....

雖然無見到個女人的樣,不過聽佢把聲已經好想煎巴佢....把聲好刺耳.... ...

男爵府

醒目開學勳章

真係好無辜, 俾個八婆攪到失業!

轉貼:
原因係個女仔買四寶飯
但個師父就俾左個無乜肉既雞胸
咁個女仔就話要換
咁師父照換喇,之後又話叉燒太少
照住佢又嘈唔知邊樣野
後尾個師父好勞嘈咁話:不如你講你仲想要咩,等我一次過俾晒佼br /> 跟住個女仔就話:你當我貪你d野呀?係你俾d唔靚既野我先叫你換

禁止訪問

珍珠宮

有無搞錯~~
係咪個女人其實想轉款,個個禮拜想戴唔同手鍊。
原文章由 London 於 26/4/2008 12:04 發表
我都話啦 .....講粗口咪就係俾機會人囉 ~ 仲無賴的客我都見過呀 ~~~ 呢d人粉周街都有呀 !!! 我就試過有個女人買條手鏈,佢夠謄每一個星期黎換
話有瑕疵,咁換一次就好啦,你有驗貨ga ma,換完一次又一次 ~~~~仲夠膽換款, ...

大宅

原文章由 愛麗斯傳說 於 08-4-26 11:55 發表
咁就炒人.....有無搞錯呀....講粗口最多咪警告囉.....擺明今次就係個女人有問題.....而家佢得逞啦....

雖然無見到個女人的樣,不過聽佢把聲已經好想煎巴佢....把聲好刺耳.... ...

有D公司好注重形象,絕對唔容許鋪面有客人大聲投訴,如果上面知道通常會向該員工出warning or 掉去其他店舖.報警更加唔得,大多數會解僱,冇得留低.
我家有兩隻大烏龜

禁止訪問

伯爵府

痴線架個女人!不可理喻!!!!!

大宅

畀面勳章

原文章由 chrisunkub 於 08-4-26 13:12 發表

有D公司好注重形象,絕對唔容許鋪面有客人大聲投訴,如果上面知道通常會向該員工出warning or 掉去其他店舖.報警更加唔得,大多數會解僱,冇得留低. ...

可能係啦.....不過就算亞叔留係呢間美x做....個女仔有機會再黎玩野....一樣會有事發生.....

珍珠宮

不如轉部門,咁樣好慘啫。人地有乜得罪你,真係學某人話齋,師傅一收單就切野,點會同個客有咩接觸。又報警又盛,自己無理取鬧,真係唔知醜字點寫。依家佢出晒名啦。
原文章由 愛麗斯傳說 於 26/4/2008 13:53 發表

可能係啦.....不過就算亞叔留係呢間美x做....個女仔有機會再黎玩野....一樣會有事發生.....

禁止訪問

珍珠宮

有時我都唔明乜叫大集團, 大集團所有出品都要講標準架, 如果有標準唔去跟, 見係靚女切半斤料俾佢, 嘈多兩句就要就哂佢, 尼d大集團就聽執粒都得啦....下下息事寧人唔係永遠對既,顧客都唔係永遠對既...

伯爵府

咩人都有!我以前做飲食果陣有D客賤到食晒份雞扒先話你比個份量小!大大聲聲話要投訴!我就話比佢知!我地既雞扒份量跟足指引咁做!如果唔夠食你可以叫多一份!跟住個客係咁鬧係咁鬧又唔肯叫多—份。最後我比埋個投訴電話比佢!後尾佢真係打電話去投訴!最後我老板打電話來了解事情!好彩最後老板都明白!唔好睇現今D斯斯文文既人。其實最賤係佢地!又話投訴以為讀過下書好巴閉! 不過個叔真係好慘!一睇段片就知個女仔玩野。真係唔知要個分店經理來做咩!?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

壞人衣食又真係唔要得!

大宅

畀面勳章

原文章由 tkkmama 於 08-4-26 14:17 發表
有時我都唔明乜叫大集團, 大集團所有出品都要講標準架, 如果有標準唔去跟, 見係靚女切半斤料俾佢, 嘈多兩句就要就哂佢, 尼d大集團就聽執粒都得啦....下下息事寧人唔係永遠對既,顧客都唔係永遠對既... :igiv ...

我以前做果度又係咁....d客成日打電話去customer service果度投訴.....之後 d cs就會問我地部門咁樣得唔得...總之d客想點就點....佢地就係想多一事不如少一事....慢慢d客咪越黎越野蠻囉....次次都拎著數....有理無理都鬧左先.....我果時都做到麻木呀

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇攪錯

禁止訪問

侯爵府

鄧個阿叔慘!!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至