心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 tszyau2000 於 08-5-8 15:24 發表
e 個當然la...仲駛講kei

基本上我老公果邊佢想點攪就點攪....我無意見ka..最緊要出席kei jet...費時到d叔仔又多多意見...

係呀, 出席就得喇
問親我意見, 我都話"是但喇, 無所謂" 費時煩

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Linda & 究竟我是誰~~ thank you.

水晶宮

甘又係ar...加上我老公好鬼c緊張佢果邊d 人ka..有時因為我講多兩句佢就吾like..所以近e幾年我都化la...少講為妙
原文章由 zoezoebaby 於 08-5-8 15:29 發表
呢d節日當然要出席啦!有d人把口話唔介意,但個心記成世呀!

伯爵府

hihi, 我都係金牛座架.

原文章由 究竟我是誰 於 08-5-8 15:45 發表

hihi cwan
我都係金牛座, 祝妳生日快樂, 心想事成

水晶宮

原文章由 zoezoebaby 於 08-5-8 15:29 發表
呢d節日當然要出席啦!有d人把口話唔介意,但個心記成世呀!

係呀~係呀, 雖則99算唔錯,
但有時真係好驚佢,
最慘係有時得罪咗佢都唔知.
所以, 我同老公出咗命令,
唔好郁d主動就叫人嚟住,
我99又真係好鍾意東住住, 西住住,
佢住一住打亂哂我哋生活模式

水晶宮

原文章由 靚咪媽 於 08-5-8 15:58 發表
hihi, 我都係金牛座架.

jacjac都好似係, 好多金牛女呀~
我哋祝自己打牌嬴多d"金牛" wahaha

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Wei Wei Wei ~~ part 59 la

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1400042&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至