意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 2|主題: 84832

邊度有平哺乳胸罩買?

大宅

國民生產總值:2927

邊度有平哺乳胸罩買?

想買哺乳胸罩方便bb出世喂人奶,但睇開孕婦店個d都好貴,成百元,有無邊位媽咪睇到邊度有平可以話我知嗎?thank you!

伯爵府

國民生產總值:16629

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Re: 邊度有平哺乳胸罩買?

我在大埔賣孕婦衫的舖頭買時是$30, 可洗墊是$10 對, 不過當然不要指望是有牌子啦! 我用過係OK的.

大宅

國民生產總值:2478

熊媽:

你近哪裏? 我在銅鑼灣渣甸坊買過數十元的, 都算okay, 西環買的約90元就很不錯. 其實一般做街坊生意的內衣舖, 都可能有得賣, 你不妨問問, 或者參加你生產的醫院的bf support group, 問問住在附近的經驗媽媽. 我就係咁問返來的

大宅

國民生產總值:1623

熊媽:
我用普通中間開扣的胸圍,吉之島和千色店都有,$29.9一個。

大宅

國民生產總值:2927

多謝咁多位媽咪報料同意見,我去搵下.

別墅

國民生產總值:601

熊媽,你可以在旺角花園街專門買毛巾內衣的舖頭看看,我買二個哺乳胸圍50大元,超平又抵用,我現在還在用(我仔仔就來一歲啦)
你們要將一切的憂慮卸給神,因為他顧念你們。 (彼得前書5:7)

大宅

國民生產總值:1479

VENUSSUM

你可以PM我知大埔賣孕婦衫的舖頭地址嗎?

男爵府

國民生產總值:5408

VENUSSUM

我又想知吖可以pm埋比我嗎?

別墅

國民生產總值:861

咁平?!哺乳胸罩是否沒有鐵線?

伯爵府

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

各位, 地點是在大埔廣場, 近連接行人天橋(巴士站果邊)的商場出口, 名字就唔記得了, 係專賣孕婦時裝的, 你入去問下就可以, D SALES 都幾好人的, 希望你地搵到啦.

伯爵府

wahcarol:
我買過幾個款(不同公司), 都是沒有鐵線的; 有鐵線會不會影響乳線? 有條鐵線谷奶時會唔會好辛苦呢... 我諗會的.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.