跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Louis ma,
好難喎, 不如影張背影係咪好dd呢 !

原文章由 lgf 於 08-4-28 15:38 發表
Natalie,
你對孖寶咁可愛, 梗係"wanted"喇. 不如比d冇咁'大頭'嘅相大家睇住先喇.

大宅

Louis ma

包起我身上啦, 你唔好去搵喇

原文章由 lgf 於 08-4-28 15:47 發表
Nick 媽,

唔使咁擔心. 仲有成3個月, 到時Nick Nick 大個d, 會知道做哥哥, 會錫晒妹妹架.

講樣攪笑嘢俾你聽, 我上星期卒之忍唔住走去吉x島買咗枝bubble槍, 點知.....同亞囝去到清水灣試....係玩唔到嘅:i ...

男爵府

今朝去完健康院,亞囝又差d肥佬,姑娘俾四粒積木去砌,佢砌到第三粒,姑娘叫佢再砌多粒,佢搖頭唔肯,姑娘笑佢:唔好呀?你又知你砌唔到?你咁cute既?....
好彩,最後都俾佢pass!! 我以為要砌晒四粒先pass!!

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Louis ma,

上年喺日本城$10買支bubble槍, 好正呀 !
不過, 今年就無咁平嚕 !

原文章由 lgf 於 08-4-28 15:47 發表
Nick 媽,

唔使咁擔心. 仲有成3個月, 到時Nick Nick 大個d, 會知道做哥哥, 會錫晒妹妹架.

講樣攪笑嘢俾你聽, 我上星期卒之忍唔住走去吉x島買咗枝bubble槍, 點知.....同亞囝去到清水灣試....係玩唔到嘅:i ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘻嘻....我有好多嘢要'搭'你買呀. 真係唔好意思.

原文章由 jlac 於 08-4-28 15:51 發表
Louis ma

包起我身上啦, 你唔好去搵喇

瑪瑙宮

nic ma,

如果妳打算nic nic到時會同嫲嫲一齊同間房瞓的話, 就要依家開始喇 !

仲有返到屋企後, 儘可能唔好分薄咗妳take care nic nic嘅時間, 無睇nic nic噤細個人仔, 佢好大機會呷妹妹醋架 !

原文章由 jlac 於 08-4-28 15:32 發表
文媽

你都知我果個係膏藥啦, 成日要痴住我, 我老公今朝先講, 我入左院都唔知佢會點, 反而我擔心出院佢唔鐘意妹妹

大宅

Natalie,

唔知係咪一樣款呢? 我想要嗰隻係唔使點bubble水. 支bubble水係扭喺枝槍度架.
不過大家唔好試吉xx嗰枝, 因為係噴唔到bubbles.
原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 15:54 發表
Louis ma,

上年喺日本城$10買支bubble槍, 好正呀 !
不過, 今年就無咁平嚕 !

男爵府

natalie,
我尋日食左個ice-cream cake啦,好好味,不過隻狗隻未食,我諗真係幾甜,留返俾我hb搞掂佢!!

我反而覺得呢到upload大頭相好煩,連手機影果d都話Size太大,令到我都無心機updated!!,上次換一張相,搞左我成朝:;pppp:

大宅

要Nick Nick同嫲嫲一間房瞓, 我估Nick 媽會唔捨得.
原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 15:59 發表
nic ma,

如果妳打算nic nic到時會同嫲嫲一齊同間房瞓的話, 就要依家開始喇 !

仲有返到屋企後, 儘可能唔好分薄咗妳take care nic nic嘅時間, 無睇nic nic噤細個人仔, 佢好大機會呷妹妹醋架 !

...

瑪瑙宮

我果樹就要at least疊高三粒積木, 亞囝一味疊高兩粒, 第三粒唔多願疊高, 喺最後時間先願表演下, 姑娘先話疊到三粒先至畀亞囝pass喎 !

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-4-28 15:51 發表
今朝去完健康院,亞囝又差d肥佬,姑娘俾四粒積木去砌,佢砌到第三粒,姑娘叫佢再砌多粒,佢搖頭唔肯,姑娘笑佢:唔好呀?你又知你砌唔到?你咁cute既?....
好彩,最後都俾佢pass!! 我以為要砌晒四粒先pass!! ...

瑪瑙宮

Louis ma,

唔一樣喎, 我買果隻要點肥皂水架 !
乜有d唔水點架, 好方便喎, 我又想買支呀 !

原文章由 lgf 於 08-4-28 16:01 發表
Natalie,

唔知係咪一樣款呢? 我想要嗰隻係唔使點bubble水. 支bubble水係扭喺枝槍度架.
不過大家唔好試吉xx嗰枝, 因為係噴唔到bubbles.

大宅

louis ma

係我好多要搭你買就真, hehehhehe

原文章由 lgf 於 08-4-28 15:55 發表
嘻嘻....我有好多嘢要'搭'你買呀. 真係唔好意思.

瑪瑙宮

Elmo ma,
妳講到好好味喎 !

BK有個software resize相好方便喎, 妳可以試下, 我覺得幾好用呀 !

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-4-28 16:03 發表
natalie,
我尋日食左個ice-cream cake啦,好好味,不過隻狗隻未食,我諗真係幾甜,留返俾我hb搞掂佢!!

我反而覺得呢到upload大頭相好煩,連手機影果d都話Size太大,令到我都無心機updated!!,上次換一張相,搞左 ...

瑪瑙宮

有時唔捨得都無法呀, 一間房有兩個b, 真係一個喊時, 另一個會被嘈醒, 喊埋一份架 ! mouth:

原文章由 lgf 於 08-4-28 16:03 發表
要Nick Nick同嫲嫲一間房瞓, 我估Nick 媽會唔捨得.

公爵府

畀面勳章

文文都要姑娘攞星星餅出黎先就範, 唔係一味玩野, 唔肯叠高佢

原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 16:08 發表
我果樹就要at least疊高三粒積木, 亞囝一味疊高兩粒, 第三粒唔多願疊高, 喺最後時間先願表演下, 姑娘先話疊到三粒先至畀亞囝pass喎 !
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

公爵府

畀面勳章

係呀, 駁支肥皂水係槍抦個位架

原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 16:10 發表
Louis ma,

唔一樣喎, 我買果隻要點肥皂水架 !
乜有d唔水點架, 好方便喎, 我又想買支呀 !
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

為食妹 !

原文章由 winwin815 於 08-4-28 16:17 發表
文文都要姑娘攞星星餅出黎先就範, 唔係一味玩野, 唔肯叠高佢

大宅

Natalie

唉!我又唔想禁快比Nic Nic同麻麻瞓,我想到我9個月先比佢同麻麻瞓啦, 不過又係果句,如果可以我真係想一房四人架

而家我同Nic Nic一齊瞓佢成日都要用隻手搭住我條頸黎瞓(好似攬住我禁), 對腳又要惦住我, 攪到佢成個人都迫住我, 晚晚都冇覺好瞓, 佢爸爸果邊有位佢都唔過去, 有時佢瞓唸左抱佢過d啦, 轉頭佢又'錄'返過黎, 痴到有禁實得禁實.

儘可能唔好分薄咗妳take care nic nic嘅時間 - - 呢樣我會架喇,不過最驚我連抱妹妹佢都唔比呀, 而家有時抱下表弟佢都推開表弟.

原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 15:59 發表
nic ma,

...

大宅

Louis ma

你真係知我心意, 我真係唔捨得

我老公成日話我攪到個仔成個裙腳仔, 我都唔知係唔係我攪成佢禁.

原文章由 lgf 於 08-4-28 16:03 發表

公爵府

畀面勳章

尋日bbq, 我要顧住小穎, 唔得閒理佢, 佢成鬼日走去企係隔離爐d姨姨叔叔前面, 望住人食野呀

原文章由 hallonatalie 於 08-4-28 16:18 發表
為食妹 !
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁

尾頁

跳至