嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

一歲針統計

想統計吓你地BB打一歲針 --

1. o係邊度打(私家or健康院)?
2. 有冇發燒 (高燒or微燒) 持續幾耐?
3. 有冇其他反應 (如冇胃口,針口痛,唔願玩...等等)

Thank you!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

複式洋房

Re: 一歲針統計

1. o係邊度打(私家or健康院)? 健康院
2. 有冇發燒 (高燒or微燒) 持續幾耐? 2日左右
3. 有冇其他反應 (如冇胃口,針口痛,唔願玩...等等) 冇

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

1. o係邊度打(私家or健康院)? 健康院
2. 有冇發燒 (高燒or微燒) 持續幾耐? 冇
3. 有冇其他反應 (如冇胃口,針口痛,唔願玩...等等) 冇

男爵府

1. o係邊度打(私家or健康院)? 私家
2. 有冇發燒 (高燒or微燒) 持續幾耐? 有
[/quote]

洋房

一歲針係私家or健康院打都係一様..90%會係第七至八日發燒..通常會發兩日.....只不過可能係私家打..醫生會比心機打好D...傷口唔會咁易腫.....

禁止訪問

大宅

我仔仔係政府打架, 無發燒又無咩反應wor!

別墅

1. o係邊度打(私家or健康院)?健康院
2. 有冇發燒 (高燒or微燒) 持續幾耐?高燒40.0/三日
3. 有冇其他反應 (如冇胃口,針口痛,唔願玩...等等)冇胃口,針口痛

Thank you
[/img]

首頁

尾頁

跳至