產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇媽咪搵過Dr. Andrew Yu 余若星醫生接生呢?

想請問順產和開刀的醫生費, 巡房費及痳醉師收費分別是多少錢呢? 我將於8月生bb, 今之想響聖保祿醫院生.

Thanks a lot for your help!
Louisa 澄澄個細佬子皓Max已經響2004年8月4日於聖保祿醫院出世喇! 我個大女叫澄澄, 英文名叫Cherrie, 2001年10月18日響養和出世, 而家3歲喇, 佢好鍾意sports同埋亦都好百厭o架!

別墅

Re: 有冇媽咪搵過Dr. Andrew Yu 余若星醫生接生呢?

UP
Louisa 澄澄個細佬子皓Max已經響2004年8月4日於聖保祿醫院出世喇! 我個大女叫澄澄, 英文名叫Cherrie, 2001年10月18日響養和出世, 而家3歲喇, 佢好鍾意sports同埋亦都好百厭o架!

大宅

Re: 有冇媽咪搵過Dr. Andrew Yu 余若星醫生接生呢?

may 02 順產 醫生費$8000, 巡房好似係每日房租 (生完無mud記性,唔多記得la, 唔好意思)
晴晴媽媽

別墅

晴晴_媽媽,

Thanks for your info.

別墅

仲有冇媽咪知道呢?

首頁

尾頁

跳至