親子旅遊

跳至

首頁
34567...96

尾頁

翡翠宮

係啦, 最早出發果個仲係你添, 你返左黎仲吹下先到我出發 ......

原文章由 zoezoebaby 於 08-4-30 10:14 發表
講下講下就到架喇!我記得我地舊年由easter講到7月飛個日呀!

侯爵府

眼手術係好快, 2-3 日就可以走 la
原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 10:26 發表
表哥個手術做得好好..

可以好快出得院 la !!

翡翠宮

咁就好啦, 希望你妹妹經過今次教訓識得點同小朋友相處啦 ......

原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 10:26 發表
表哥個手術做得好好..

翡翠宮

你實諗到既 ........

原文章由 happy_mother 於 08-4-30 10:29 發表
但係真係好多地方想去, 而家仲諗緊有乜野要取捨

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我同你一樣呀!!

原文章由 happy_mother 於 08-4-30 10:29 發表
但係真係好多地方想去, 而家仲諗緊有乜野要取捨

侯爵府

你都好快 就飛 la,
歐洲真係一個好值得去既地方,
周圍d 建築都好靚,
希望 d eur 趺多d,
咁 你 shopping 都 happy d
原文章由 楊桃 於 08-4-30 10:29 發表
係啦, 最早出發果個仲係你添, 你返左黎仲吹下先到我出發 ......

侯爵府

真係好頭痛 呀
原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 10:39 發表
我同你一樣呀!!

子爵府

我而家心大心細同唔同 oscar 去 kidzania
因為 book 左一定要比

最重要今次唔係一家三口去...要就我妹同亞媽
本身我安排左佢地係台場行街..我帶 oscar 去玩
又怕 oscar 因為聽唔明人地講咩..唔玩...

原文章由 happy_mother 於 08-4-30 10:42 發表
真係好頭痛 呀

複式洋房

回覆 #62 LuLuBB 的文章

LuLuBB,

Did your agent contact with you of the July hotel booking? I still didn't get any reply from agent, it's over 1 month, just want to check, thx.

侯爵府

kidzania 我都諗緊, but 我d 時間佢only 得 番 pm session,
我真係唔想 la
我今次都係同埋我亞媽去, so 都要就一就佢
原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 10:48 發表

...

子爵府

我見 kidzania 好正呀!!

因為我 plan 左 第二日會去 mother farm..但如果天氣唔好要第二日去, 如果 book 左 kidzania.就一定要去..
真係唔知點好

原文章由 happy_mother 於 08-4-30 10:51 發表
kidzania 我都諗緊, but 我d 時間佢only 得 番 pm session,
我真係唔想 la
我今次都係同埋我亞媽去, so 都要就一就佢

複式洋房

原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 10:48 發表

...

我都book左 la!係 la要so fast to pay money first Oscar can make hamburger,pizza,coke..., can eat and drink, must have fun, my son already advised me must make hamburger, this is his favourite. 豐洲 lalaport seems also
have many shops for shopping!

伯爵府

morning .....

希望小朋友早日康復!!!!
表哥個手術做得好好..

伯爵府

好似好好玩
原文章由 fp 於 08-4-30 10:59 發表

我都book左 la!係 la又要so fast to pay money first Oscar can make hamburger,pizza,coke..., can eat and drink, must have fun, my son already advised me must make hamburger, this is his favou ...

侯爵府

真係好好玩咁, but 我真係唔可以spend 個 pm session 比佢, if am 有 quota 我一定會去
原文章由 fp 於 08-4-30 10:59 發表

我都book左 la!係 la又要so fast to pay money first Oscar can make hamburger,pizza,coke..., can eat and drink, must have fun, my son already advised me must make hamburger, this is his favou ...

翡翠宮

我預計9月尾囉, 不過計劃得黎都差唔多架啦 .......

我都冇諗住過去shopping架, 剩係想周圍參觀, 感受下啲歐陸氣息啫 .......

原文章由 happy_mother 於 08-4-30 10:41 發表
你都好快 就飛 la,
歐洲真係一個好值得去既地方,
周圍d 建築都好靚,
希望 d eur 趺多d,
咁 你 shopping 都 happy d

子爵府

係好好玩架!!

我想問下 kidzania 係咪係台場呀!!

原文章由 AE_bb 於 08-4-30 11:43 發表
好似好好玩

複式洋房

原文章由 Oscar媽 於 08-4-30 11:58 發表
係好好玩架!!

我想問下 kidzania 係咪係台場呀!!

No, 豐洲lalaport 商場,here is 豐洲 lalaport website:
http://toyosu.lalaport.jp:80/index.shtml

男爵府

afternoon
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

原文章由 fp 於 08-4-30 10:49 發表
LuLuBB,

Did your agent contact with you of the July hotel booking? I still didn't get any reply from agent, it's over 1 month, just want to check, thx.

fp

佢都未覆我, but我已經忍唔住打左幾次電話比佢, 佢話日本未出7月個價, 一有就會即刻call我, 不過我怕佢唔記得, 都會打比佢問下
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

首頁
34567...96

尾頁

跳至