懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請介紹元朗區婦產科醫生

請問元朗區邊個婦產科醫生比較好, 價錢又合理呢?
謝謝!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請介紹元朗區婦產科醫生

HAPPY^_^ 寫道:
請問元朗區邊個婦產科醫生比較好, 價錢又合理呢?
謝謝!

HAPPY^_^ ,
我同一D BK 媽咪都看他,馮澍明醫生(男的),好好的,checking & 照ultra-sound都是收260.在大馬路65號,城康綜合醫務中心,電話2478 3966

別墅

HAPPY^_^ ,

我都係睇馮醫生, 睇左4,5個月, 但佢收我$350 (ultrasound+ 葯), 點解收你咁平?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Monkeyma 寫道:
HAPPY^_^ ,

我都係睇馮醫生, 睇左4,5個月, 但佢收我$350 (ultrasound+ 葯), 點解收你咁平?

Monkeyma,
我後來加了兩種葯都收了$3XX。

別墅

我都係睇馮醫生, 佢真係幾好!!
BB出o左世, 睇同一醫務所o既兒科羅醫生都好好~~
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

複式洋房

Hi... all,
謝謝你們的介紹, 請問你們是否一開始就看馮醫生呢? 這診所有得照3D & 4D嗎? 聽說有些診所照超聲波時, 是可以帶盒錄影帶去錄低, 馮醫生既診所有這種服務嗎?

我見又新街[串皇對面]有個女婦產科醫生X嘉麗, 你地聽聞過嗎? 其實找男醫生好定係女醫生好呢?

民房

I went to Dr. Lui Ka Lai once, she is fine but very expensive, $800! Also I went to Dr. Yeung Lap Wo, (upstairs of Apple Shop) he is cheaper , around $400, but not very good. Now I have check up in Central, they are more profrssional.

大宅

HAPPY,

我睇過廖醫生, 真係好細心, 又解釋得清楚...又好好人, 不過真係好貴, 見一見佢都要成400蚊, 仲未計其他野, 而且佢果度只係可以照2D, 不過如果住元朗...就真係幾方便既

而馮醫生果度...應該都係2D, 如果想照3D 4D, 要出香港(中環區)先有

不過請問你而家幾多週呀, 其實照3D 4D...我個人認為照一次就夠GA LA......而且都係等到28週次後先照會好D, 果時可以睇到BB個樣似邊個樣 :-P

別墅

HAPPY^_^

我頭o個幾次係o係第度試o下, 但覺得馮醫生好o的,
有o的診所o既超聲波又舊又唔清, 好難睇~~

馮醫生o個度無3D & 4D~~
不過照超聲波時, 可以帶錄影帶去錄低~~

其實我覺得男女醫生都無所謂, 最緊要係專業嘛!!
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

男爵府

HAPPY^_^ 寫道:
Hi... all,
謝謝你們的介紹, 請問你們是否一開始就看馮醫生呢? 這診所有得照3D & 4D嗎? 聽說有些診所照超聲波時, 是可以帶盒錄影帶去錄低, 馮醫生既診所有這種服務嗎?

我見又新街[串皇對面]有個女婦產科醫生X嘉麗, 你地聽聞過嗎? 其實找男醫生好定係女醫生好呢?

我都係睇馮醫生(唔係 hard sell),我由有左睇到生都係睇佢, 佢好好呀, 又唔貴, 照一照超聲波都係 $ 280 ,加埋藥就 over $300+ , 比起廖嘉 x 醫生平好多, 我試過睇廖嘉 x 醫生,又唔好又貴,埋單要 $ 900 蚊呀,肉都痛埋呀, 仲有睇完佢我真係覺得我有種"貼錢買難受"的感覺.因為我睇佢我仲要比佢串我,真係有點唔抵. 仲有我而家都仲o向果間醫務所睇,不過係我阿 b 睇 ,睇兒科(羅醫生),呢個都好好.

首頁

尾頁

跳至