嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

有腳動物汽球

前日去ocean park買個有腳動物汽球(八哥狗)給囡囡玩,她很喜歡,每次出街都帶佢,當正佢係寵物,叫佢乖及食o野,好鬼好笑.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有腳動物汽球

我新年行年宵都買左2隻成$40蚊隻,而家流曬氣lu,大埔好似有得加氣$5次

大宅

我都覺得好cute呀~~個"輕"氣球有好多做造型,有Kitty,Winnie The Pooh......好似拖住佢行一樣.......

複式洋房

其實係街我都見過好多小朋友拖住佢地,但我諗左好耐都唔明點解佢可以企係到既呢?係咪佢地既腳最底部特別重,而個身就係汽球,因為腳部較重,所以做成好似識企咁呢?

有冇媽咪買左而又可以解答到我呢個問題呢

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Hongmum
腳底不重,而是個身體底向下墜,我都唔明點解做成好似識企咁?

carriewu929
請問winne the pool公仔有否腳?在哪裏買?幾多錢?

穎穎媽咪
可充氣,每次$3-$4,可瀏覽網址:www.sagballoons.com.hk

複式洋房

我試過在將軍澳新都城買了一隻孔龍,但他說可免費加氣真係好Q,發明人真勁

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

正確位置我不太sure,是在第二期L1有

大宅

穎穎媽咪
我都買左隻俾仔仔, 佢好鍾意, 第次玩時常把面貼近狗仔, 仲咀旭旭, 好似同佢講野咁, 好得意, 有次帶著去公園, 其他人以為佢拖住隻真狗添.

我曾經打過電話去問加氣, 佢地都無話邊到, 不過教過我可以用紙包飲品的飲管, 打開吹氣口吹氣入去, 都可以喎!! 而家隻狗仲放在家, 因為佢揀左隻大的($79.00) !!!!你話大埔有加氣站, 唔知在那個位置??

唔該!!

男爵府

真係好鬼得意...我第一次見到個妹妹拖住隻狗仔行街,個妹妹仲不時回頭望下隻狗仔,真係好cute呀,望多兩眼先知係汽球 ....我都見到淘大有間"車仔舖"有得買,仲話以後免費充氣添,都係四十幾蚊個,uny好似差不多成個double呀

男爵府

咁岩今日入左間舖頭見到同個sales傾開,佢話個汽球入既唔係'興'氣,而係叫'害'氣喎,所以佢地又唔會升得好高,但又唔會掂地。

子爵府

但會唔會好快拖穿架 ?
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

大宅

愉景新城都有得買....好似要五拾幾蚊/...

珍珠宮

我今年行花市都買左隻恐龍~
好cute~
不過比老爺激死...未到新15就掉左......
~.~

首頁

尾頁

跳至