自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+viviencwc+於+15-01-07+發表

原帖由 jenniecatcat 於 15-01-07 發表
係邊個位置?賣咩架?少出cwb...
在E出口名店坊門口,賣tictax糖,綠x香口膠,瑞x糖

侯爵府

小販嗎?

公爵府

引用:小販嗎?

原帖由 sunev 於 15-01-07 發表
小販嗎?
不是,因他的糖沒有價,隨心給他便可!
糖果不是重點

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢個小朋友好乖架,得閒就會陪爸爸

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

BK Milk勳章

未見過

公爵府

引用:未見過

原帖由 albertle 於 15-01-07 發表
未見過
借網上另一有心人照片(上面post 個link)

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

回覆:銅鑼灣輪椅爸爸

個細路好似唔洗返學咁,次次行過都見到佢

大宅

好媽媽勳章

小朋友好細,

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆 viviencwc 的帖子

見到會幫佢買

大宅

回覆:銅鑼灣輪椅爸爸

好心疼。下次行過都要留意下。

公爵府

引用:個細路好似唔洗返學咁,次次行過都見到佢

原帖由 062004 於 15-01-07 發表
個細路好似唔洗返學咁,次次行過都見到佢
學校假期,星期六日都見,
昨天唔見,爸爸話仔仔要返學,
之前好凍,兩父子都在,
係佔銅時,行過幾次都唔見,
自己都凍到震,兩父子長注食寒風,真的心痛!

伯爵府

好媽媽勳章

我成日都見到呢兩父子﹐起碼幾年啦﹐有一次見爸爸很惡的鬧仔仔。有無人知背後的故事﹖

公爵府

引用:我成日都見到呢兩父子﹐起碼幾年啦﹐有一次

原帖由 ivyscyip 於 15-01-07 發表
我成日都見到呢兩父子﹐起碼幾年啦﹐有一次見爸爸很惡的鬧仔仔。有無人知背後的故事﹖ ...
只知他因意外才受傷
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10203459895512358&id=1062194854&set=a.1963914331836.113916.1062194854

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我老公同兩個仔每次行過都會幫襯佢,順便提醒啲仔我們身在福中,要樂善好施。但佢哋竟然問,點解個小朋友仲可以玩手機遊戲嘅?

公爵府

引用:我老公同兩個仔每次行過都會幫襯佢,順便提

原帖由 icjey 於 15-01-07 發表
我老公同兩個仔每次行過都會幫襯佢,順便提醒啲仔我們身在福中,要樂善好施。但佢哋竟然問,點解個小朋友仲 ...
其實仔仔都好叻,好似聖誕前幾日,我行到埋去同爸爸傾計,佢都會主動同我講 Merry Xmas!

呢個年齡成日要企街陪爸爸都真係好難得,仲要拋頭露面擺檔,要克服心理關口呢!真係不容易!

反而我又唔見仔仔打機,可能悶到荒啦~
不過我成日教小朋友不可用幾分鐘/ 一件事去判斷一個人,要整體去睇

icjey    發表於 15-1-11 03:51
badguy333    發表於 15-1-8 14:46

公爵府

引用:Quote:原帖由 albertle 於 15-01-07 發表未

原帖由 viviencwc 於 15-01-07 發表
借網上另一有心人照片(上面post 個link)
小朋友幾大?

水晶宮

回覆 viviencwc 的帖子

Thanks JM. I live near CWB but i have never met him. Thanks for telling me that. i will def go with my bb this coming weekend. support!

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

子爵府

我開頭都以為係厄人果D.. 原來佢係自力更生唔係厄人, 我下次經過支持下先.

男爵府

唔呃人,佢好熱情的。大家多多幫襯啦

首頁
12345...8

尾頁

跳至