自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我也想要sales 电話,謝謝。

大宅

引用:我岩岩renew左,一年期, $110/月, 送$250惠

原帖由 nldc 於 15-01-08 發表
我岩岩renew左,
一年期, $110/月, 送$250惠康卷, 減兩期$132, 平均$67.2/月, 另送Panasonic 無線電話! 已 ...
我啱啱1月6号打去續約。同你嘅offer一樣不過唔係送電話而係oto護脊唔知乜。

Ps.我打上去時個客服企硬話$110/月送來電等候來電乜乜乜、無月費優惠。跟手我問佢終止服務係咪要填form,佢就轉線去比第二個人。一開始佢就話回贈2期$132比我加$250惠康加送來電乜乜乜。我就話再諗諗,佢就話額外送有limit 嘅oto比我。

大宅

nldc 發表於 15-1-8 00:27
我岩岩renew左,
一年期, $110/月, 送$250惠康卷, 減兩期$132, 平均$67.2/月, 另送Panasonic 無線電話! 已 ...
我想要sales 电話,謝謝。

大宅

Venessa 發表於 15-1-8 09:33
我啱啱1月6号打去續約。同你嘅offer一樣不過唔係送電話而係oto護脊唔知乜。

Ps.我打上去時個客服企硬話$11 ...
我想要sales 电話,謝謝。

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我岩岩renew左,一年期, $110/月, 送$250惠

我岩岩renew左,
呢個價同禮品巳是幾年無變

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

引用:半個月前我篆了, 同上年一樣, 佢比我一年期

原帖由 MM2005 於 15-01-07 發表
半個月前我篆了, 同上年一樣,
佢比我一年期, $110/月, 送$250惠康卷, 減兩期$132, 平均$67.2/月, 另送電磁 ...
有嘢送多數要加其他野

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

我岩岩renew左,
有冇sale電話

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MM2005 於 15-01-07 發表半個

原帖由 LittlePrincess 於 15-01-08 發表
有嘢送多數要加其他野
唔使加野的

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 nldc 於 15-01-08 發表我岩岩

原帖由 LittlePrincess 於 15-01-08 發表
有冇sale電話
呢個價我每年續都一樣,每年打去問都減好少,只送貴禮品,
所以每年交終止表,佢就自動找我

大宅

BK Milk勳章

回覆:nldc 的帖子

我都想要salse電話,唔該曬!

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 LittlePrincess 於 15-01-08

原帖由 MM2005 於 15-01-08 發表
呢個價我每年續都一樣,每年打去問都減好少,只送貴禮品,
所以每年交終止表,佢就自動找我
我2月3日到期,我驚唔夠時間攪

大宅

BK Milk勳章

回覆:saulamlover 的帖子

請問有sales電話嗎?電話下個月到期,急需!

男爵府

Pls send the Sales tel. Thanks !

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:pccw固網電話,呢排有無人續左?

打咗幾個電話問都係$77。。。
因為係我娘家電話。。我又唔敢拖到咁耐。。如果再無得平呢2日攪埋佢了。。

男爵府

我岩岩renew左,
請問有無sales電話,pm plz, thx

大宅

請問有sales電話嗎?...謝謝

男爵府

我都想要SALES電話.
Thanks!

大宅

請問有冇sales電話!唔該

大宅

我岩岩renew左,
i want sales phone number too. thx

大宅

回覆:chongjanice 的帖子

我都係打上1000咋。唔記得問個sale拎直線

首頁
12345...6

尾頁

跳至