夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我知唔會有得收返條數,因為佢仲有街數,朋友好耐之前欠落幾萬要還,佢已經無養我同個仔,我0地係食自己.......佢平時仲要扮寬佬請人食0野,養佢屋企,我女家果邊憎到佢死...............:;pppp: :;pppp: :;pppp:
我好想收返條數.............點解人地爭人錢,要我幫手還喎,......
又唔關我同個仔事,要還咪應該c6自己還,佢應承人,關我x事咩/.........
憎死佢,害埋我個仔............累死人...................
我真係好想收返條同個仔過新生活呀...................
我阿媽知道左x拆天,佢話佢邊有得還呀................
佢另一個朋友都爭我錢,佢都咁講,佢話c6唔還佢都唔還(因為要貼女)

孤兒寡婦d錢都呃....................
我不是任你處置
專借吾還

翡翠宮

想收佢錢你咪去小額囉
原文章由 jjbby 於 08-4-29 10:23 發表
我知唔會有得收返條數,因為佢仲有街數,朋友好耐之前欠落幾萬要還,佢已經無養我同個仔,我0地係食自己.......佢平時仲要扮寬佬請人食0野,養佢屋企,我女家果邊憎到佢死...............:; ...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

不如找追數公司?我哥之前借左6萬比人,吾還.我哥找追數公司,2天已還一半,另一半也在一個月後還清.但2公婆....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

兩公婆要咁計都好似離得婚囉喎!
你俾得佢都心甘情願啦!如果唔係你都唔應該俾佢啦!

大宅

我諗你都唔使諗佢會還啦! 你不如好好諗下以後點仲好 !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

借得既錢都唔好預對方會還, 如果你老公對你唔係差的話, 其實兩公婆無計既
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

算啦, 都唔好預佢會還比你啦, 佢係你老公. 換轉, 你都唔會還錢比你老公啦. 加上, 你老公唔多掂, 佢又邊有錢還比你呢. 話晒你地係兩公婆嘛. 除非, 佢對你好衰啦.

子爵府

呢個咩fd?你c6就話係你老公姐,佢咩身份話你c6 5還佢都唔還?咪好過去搶~叫佢快d還$$$~

原文章由 jjbby 於 08-4-29 10:23 發表

佢另一個朋友都爭我錢,佢都咁講,佢話c6唔還佢都唔還(因為要貼女)

子爵府

算吧應攞唔返
叫佢以後都唔好問你借!!

等待驗證會員

算la,但下次唔好借la,佢仲有街數,都唔會有錢還比你。

不過,記得要心腸硬D,唔好再借la,要留番個錢比自己同阿仔傍身,佢咁大個人都咁冇搭sak要爭人錢,你唔好理佢D財政狀況,你顧掂自己同個仔先la,咪攪到自己仙都唔仙下,真係做鬼都唔靈,唔通到時靠佢牙!

大宅

女家同c6 d fd都贂唔過眼,大家有眼睇佢點對我同個仔..............
個仔係果肚時,無人問過一句..............
1個飯食2日,到個仔出左世,d ....人成日話想見我個仔,帶出0黎玩喎,我個仔係人仔,唔係公仔..................
我好記得有個x人,c6全副身家得番$2xx,要食飯返工,我都唔敢問佢0羅,有人問0羅左一半..............佢又比.................
佢尋日親口承認之前想唔要我0地2個..............我答佢咪唔好要0羅,我又唔係養唔起個仔,佢話唔得,睇到個仔咁 ........佢一定會同我爭.......................
我不是任你處置
專借吾還

大宅

佢搵萬幾蚊,要交租,養屋企,還$俾朋友,還俾財仔,食飯搭車..............仲邊有錢養個仔...............
我不是任你處置
專借吾還

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

你個朋友就真係過份,你係咪唔夠惡所以佢唔肯還錢,快D追佢還(佢咁無恥你唔使唔好意思)

別墅

我唔該你檢討下自己先啦,你口口聲聲話佢無錢還比你,但係又走去碌咭買套成萬幾蚊既迪迪尼比個仔,我想問你果d咭數係邊個找架,你唔好同我講係你呀!!!!仲有呀,唔好成日拎個仔黎要脅佢呀,我地無人話過想見你個仔呀,慳d啦!!由day one見到你已經覺得你唔係好正常架喇,但係估唔到你生完仲痴囉,有病就唔該睇醫生啦,成日就諗住係人都好想爭你個仔,好心啦,我覺得你唔只有產後抑鬱,直頭係有妄想症呀!!!我知你睇完實會又難為佢架,但我講既係事實,我即管睇下邊個唔怕醜,成日就係度扮可憐,你可以呃到呢度d媽咪,但我想問你過唔過到自己良心呀!!!

禁止訪問

回覆 #15 包包媽 的文章

別墅

好心你啦,我係佢c6個妹呀!!好似唔知頭唔知路果個係你囉,你夠唔知咩事就係度出聲啦,唔該話人之前check下先啦,多事幹!!我係睇唔過眼佢咁對我亞哥,我先出聲,我忍左佢好耐喇!!
原文章由 吹吹水 於 08-5-7 11:01 發表
你同佢c6好fd,你知人一家大小發生左乜事,買野俾個仔老豆無份,佢可以販家就得
大家都係女人,女人唔幫女人都算因有時女人都未必對曬,但唔去到分開,講朋友另一伴壞話唔係幫人,係害左人,好心你唔知頭唔知路出乜聲,你係人 ...

[ 本文章最後由 包包媽 於 08-5-7 12:18 編輯 ]

禁止訪問

回覆 #17 包包媽 的文章

別墅

唔該講清楚d呀,我同呢個女人無關係架,佢地無註冊架喎,所以我唔係佢姑仔呀!!唔知以為你訓o係佢地床下底囉,點解你可以單憑佢既片面之詞而咁易去信人,我無講過我亞哥無錯,只不過呢個女人太識做戲,可以呃晒呢度所有人,唔講我真係以為你係佢既分身呀!!仲有呀,我要攪事既唔使o係度講咁多野啦,我只不過係覺得,佢o係度講咁多我哥既不是,有咩居心呢?講到我地男家d人點對佢唔好,我好想講句佢有幾可返黎呀,我想問你地做人媽媽既,會唔會o係坐月期間,一次都無幫個自己個仔沖涼吖,雖然佢係開刀生,但都唔係一次都唔同個仔沖呀,全部都係我亞媽佢口中既衰99幫佢沖架,大佬呀,我亞媽岩岩腸癌好返乍,仲想點呀!!(仲有好多唔想講)借問聲咁對佢都叫唔好呀,咁我唯有認我係攪屎棍囉!!
原文章由 吹吹水 於 08-5-7 23:48 發表
睇唔過眼,關你乜事,你做人姑仔咁多聲氣,你敢講你阿哥無錯,佢唔洗檢討吓,你做人姑仔都要,你阿哥嬖個老婆番來係好唔好都唔通到你lee個姑仔出聲,對人世又唔係你,一家唔知一家事,你阿哥係有問人借錢的話係邊個有問題,你 ...

大宅

第1 我無買迪士尼俾個仔
第2我有無註冊關人鬼人事件
第3係你要我我個仔沖涼,關人x事係
第4我無親戚係c6個邊..........我無註冊
第5,都好得閒專去睇人地寫0野
我不是任你處置
專借吾還

首頁

尾頁

跳至