意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92773

邊隻潤膚露(清爽)好?

大宅

國民生產總值:2702

邊隻潤膚露(清爽)好?

近排咁熱,用滋潤性極強的潤膚露,搞到bb油淋淋。
想問各mama有無凊爽

別墅

國民生產總值:933

Re: 邊隻潤膚露(清爽)好?

夏天時,我喜歡用Mustela PhysiObébé No-Rinse Cleansing Fluid 同BB清潔面部,這隻免用水潔淨液含有天然蘆薈萃取物有柔軟及保濕作用.我自己有時都會用來卸妝,卸裝效果都好好. :-P

清潔後會覺得塊面好滑好滋潤同好香噴噴,仲好似有層薄膜咁!用完唔使再搽其他潤膚露都得.不過如果同BB出入冷氣地方,我都會同佢用埋隻 Hydra-Bébé Face.

男爵府

國民生產總值:6258

seba

別墅

國民生產總值:847

我bb都係用mustela嘅,Hydra-Bébé Face & Hydra-Bébé lotion,我覺得佢D product都幾好查完仲好香噴噴。

2HH >>我想問你你係咪用PhysiObébé No-Rinse Cleansing Fluid 整濕個cotton ball 比BB清潔面部。

:-P :-P :-P

我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

別墅

係呀!好似我地搽爽膚水咁! :-P

[quote]由 學勤咪咪 於 2004-04-22 18:07:58
2HH >>我想問你你係咪用PhysiObébé No-Rinse Cleansing Fluid 整濕個cotton ball 比BB清潔面部。

別墅

國民生產總值:847

2HH,

Thank you.

2HH 寫道:
係呀!好似我地搽爽膚水咁! :-P

[quote]由 學勤咪咪 於 2004-04-22 18:07:58
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

男爵府

國民生產總值:7836

請問邊度有得買?
學勤咪咪 寫道:
我bb都係用mustela嘅,Hydra-Bébé Face & Hydra-Bébé lotion,我覺得佢D product都幾好查完仲好香噴噴。

:-P :-P :-P

別墅

Mustela係太子大廈,Honey B,BeBe Dream,永安同一的大間既Watsons,Mannings都有得賣.

男爵府

想再問多句,係用來搽面仔定全身架?

唔該。

別墅

For baby's face and/or diaper area.

Click:Properties and Directions for Use

由 咕怪媽媽 於 2004-04-26 17:56:56

想再問多句,係用來搽面仔定全身架?

唔該。

男爵府

Thank you, 2HH.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.