自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

果日點好餐,飲餐湯,食餐包!
正當我食完個包,飲完湯,左右咁望,
我見到個職員收完枱,正想掉左個包!
個部長竟然將人地唔食個包放去一個新碟度,再拎去另一張枱比另一位客人!
技術熟練!應該唔係第一次咁做!
永不再去花園餐廳!

瑪瑙宮

引用:果日點好餐,飲餐湯,食餐包!正當我食完個

原帖由 titankaine 於 15-01-08 發表
我見到個職員收完枱,正想掉 ...
吓,咁差嘅邊間

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:旺角花園餐廳循環再用麵包

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝提醒

子爵府

唔係嘛。。。。。。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔係下

男爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

吓!

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 titankaine 於 15-01-08 發表

原帖由 tkop 於 15-01-08 發表
吓,咁差嘅邊間
MK 果間

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

子爵府

引用:果日點好餐,飲餐湯,食餐包!正當我食完個

原帖由 titankaine 於 15-01-08 發表
我見到個職員收完枱,正想掉 ...
你吾即時揾個經理出來對質?

大宅

titankaine 發表於 15-1-8 14:45
MK 果間
MK有2間..

大宅

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

男爵府

邊間

子爵府

大宅

花園餐廳依家d野都幾難食下

$80-150 range個d野食.
仲差過大家樂, 椰林閣

我試左1,2次難食, 去多1,2間分店, 都係咁.
之後隔幾個月再去都1,2次, 都係咁難食.
最後唔去啦

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

如獨立包裝可接受

水晶宮

引用:Quote:原帖由 titankaine 於 15-01-08 發表

原帖由 amysiu328 於 15-01-08 發表
你吾即時揾個經理出來對質?
我反應回來部長已走了
我突左一突

首頁
12345...15

尾頁

跳至