論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地個工人星期日放假會著成點? 有冇話過佢?

如題.

侯爵府

Re: 你地個工人星期日放假會著成點? 有冇話過佢?

普通t-shirt加牛仔褲, 有無係出邊大變身就不知.

大宅

都算好正經,普通衫褲, 不過就會擦小小唇膏, 紅噹噹咁, 次次見到我都會覺得好笑, 係咪好衰呀!
:-D :-D :-D

別墅

我個菲菲愈著愈窄, 愈著愈少. 點算?

大宅

koala 寫道:
我個菲菲愈著愈窄, 愈著愈少. 點算?

無計架,唔同佢續約囉.

別墅

都仲有成年, 點頂? 最令人擔心就係佢既減肥大計, 食得仲少過我四歲既女! 攪到成日病...又唔肯著衫, 都唔知佢想點. 一日掛住扮美, 發白日夢...做野就面黑黑. 話極都唔聽, 都唔知點會變成咁... 想炒佢, 但佢又無做錯D乜野大事...嘔血!!!

大宅

醒目開學勳章

我之前個印印都係咁,穿紅色see through吊帶背心,內白色bra.驚死人睇唔到咁.都唔知佢重有冇穿迷你裙添.我都試過話過佢好多好多次.佢都唔聽.有次重駁嘴,話所有印尼人都係咁穿.係香港勾到個差佬;結果咪送佢返家鄉.

別墅

Sorry, my Chinese typing is too slow...pls accept my English here.

She wears low-cut + tight spaghetti straps only, not see through yet....I'm really not sure whether this is their culture or what, it really makes me anxious...but there's no way we can control what they wear, right?

She wasn't like this before...must have influenced a lot by her "so-called...aunts".

The worse thing is...it seems that she's spending most of her time to groom herself, & show no more interest on her work. We've asked whether she still wants to stay with us or not...she said "Yes", but still remain the same. What to do?

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我個印印著到成個男仔咁架~~

別墅

I Wish I have a "Tom-Boy" maid, too... :-(

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

to: koala
我個印印兩年前黎O個時成日跟我著衫(我買D乜佢又跟住買相同的,著得好女仔)後黎佢放假多左,佢話D印印興著HIP HOP,所以呢一年佢都著D鬆身衫及褲~~(重要我幫佢剪個短HAIR添~~~(我個印印唔係好瘦 O個DD女仔,佢有自之知明,所以佢都唔到O個D好窄好少布O個類衫

別墅

如果我個賓有番些少自之知明, 就唔駛煩la... 佢唔窄唔少布既唔著, what to do? 仲以為自己好正...成日噹冇人響屋企度就換衫玩"自拍" (take photo for herself), 死未!?? (we discovered that from her photo album) 炒佢!? 佢又無做錯D乜野大事...但你會唔會放心俾個女佢揍? 如果係你, 你會點?

子爵府

我用既agent 講明唔可以放假
一有假出去玩就好易學壤
agent話睇佢著成點就知有無學壞...
姣si 登don 個d 真係要看實佢呀..
小心小心

別墅

today when she comes home, I found her dressed in low cut tee shirt, I asked her not to do so next time and stressed that she should wear appropriately as she was told on day one when she reported duty. She nodded and hope she would listen next time. If not, I would consider terminating her contract as it would influence my children.

複式洋房

好正經,多數係牛仔褲加普通T恤。但佢噴D香水就好難頂。

大宅

angelfan07 寫道:
我個印印著到成個男仔咁架~~

小心她是同性戀者

我的菲佣很胖,穿著都算正經。

男爵府

我個工人都勁架, 次次放假都唔同衫, 夏天又係sexy, 又披頭散髮, 大圈耳環。 有一輪仲無晒心機做野, 我勁丙一劑佢, 叫佢唔好淨係日日諗放假點扮靚, 之後又好d, 不過佢地有無帶衫出去換就唔知。
見工人平時做野都ok, 所以而家都係隻眼開隻眼閉, 講真一句, 放假佢做左咩都管佢唔到。
:-(

別墅

Aye...finally got someone who is having a similar case. To be honest, I feel really uncomfortable having such a maid, but still want to be fair to her. At least, she has been working for us for more than 2 years (moved together with us all the way from Singapore)...although she has changed a lot after moving here, she hasn't done anything harmful so far.

別墅

而家我地無計架...唯有個個星期日早d起身吟佢著多仵衫, 死未?

複式洋房

佢可能拍緊拖, 或已經有目標人物出現.

首頁

尾頁

跳至