育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

哪裹可以買到BB背心底衫?唔該!

如題!
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

男爵府

2019勳章

Re: 哪裹可以買到BB背心底衫?唔該!

如果要包埋尿pin的話......mothercare

男爵府

背心蛤 lar 衣-葵芳葵豐街鐘意恒勝中心1206室!背心底衫-花園街

子爵府

我見吉之島都有。

別墅

其實賣BB衣物既店都有賣BB背心底衫,不過要包埋片片位又要有牌子既就可以去Uny, Jusco, Wing On, Mothercare 同Marks & Spencer睇睇.

我自己最鍾意就係Mothercare果款純白色BB背心底衫可包埋片片位果隻.一來價錢每件圍起只需二十元,二來襯衫容易,三來洗極都咁潔白柔軟唔變形. :-P 值得高度推介.

民房

花園街有超多貨辦,比chickXX 同 XXcow 更正更靚,全部十幾廿元,次次去都大出血,勁正T恤底衫全部HK$10 !

大宅

花園街, 無論舖頭或街邊檔都ok,
舖頭要搵出入口店,但是,要自己找!
[size=medium]queensroad

大宅

吉之島有呀
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

別墅

2019勳章

同意2HH的話, 我發現Mark & Spenser質地比較差,易 WHERE".

不過Mothercare (Causewaybay branch)成日缺貨,可能夏天到又是否入貨時間!TST比較齊碼

:-P

大宅

SingMamei ,

街頭定街尾, can you provide the location??????

大宅

好媽媽勳章

如果要BB背心底衫,可在花園街(街頭)$7一件.有分碼,我前幾日都買了
要雞翼'就',要行入中間車仔檔,$8一件.

子爵府

請問邊邊係街頭(近太子定旺角)?卓悅附近?
寶妮媽媽 寫道:
如果要BB背心底衫,可在花園街(街頭)$7一件.有分碼,我前幾日都買了
要雞翼'就',要行入中間車仔檔,$8一件.
Waiting for YU

子爵府

深水土步 - 北河街,與福華街交界的街邊檔,交界處行入一檔 有很多初生至五歲小朋友各款內衣褲,夾綿背心,等等basic衣物。女檔主相當好人,有問有答,不會黑面。

複式洋房

花園街,平靚正

大宅

好媽媽勳章

我係千色店買架
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

大宅

街市都有得賣

大宅

我0係觀塘街市買的, 平靚正

大宅

[size=medium]睇完呢個topic, 今日走出去花園街睇, 真係幾多阿b檔口, 買左4件背心底衫(無包片片位), $15/2件, 好軟熟, 近卓悅個段o既花園街比較多d阿b檔口!! 報料完畢

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

係呀!花園街"卓悅"轉入個檔, 應該係最平. 7元1件背心, 9元件有袖, 質地好靚, 品牌"業強"出品...
其他檔15元2件背心, 10元1件有袖.

大宅

[size=medium]係呀係呀, "業強"出品架..哈哈

首頁

尾頁

跳至