產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

請問有冇媽媽曾經啤徐穎文(Vivianne Shu) 醫生接生-開刀戓順產? Any comment?

請問有冇媽媽曾經啤徐穎文(Vivianne Shu) 醫生接生-開刀戓順產? Any comment?

複式洋房

Re: 請問有冇媽媽曾經啤徐穎文(Vivianne Shu) 醫生接生-開刀戓順產? Any comment?

我現在24weeks, 都是看Dr. Shu 的.
雖然我也是第一次找她接生,但我對她很有信心,
看了她差不多5年了,所以就算現居於大埔也返
銅鑼灣看她,感覺較安心吧!
她很懂得照顧客人的感受,不用擔心呢!!
唯一不好是只有2d照及接生費有一點點貴,
anyway, 我都會找她,始終信她多點. :-P
[img][/img]

大宅

2019勳章

Re: 請問有冇媽媽曾經啤徐穎文(Vivianne Shu) 醫生接生-開刀戓順產? Any comment?

So, How much does it cost ,接生費? Does anyone know?

複式洋房

$12000.(順產)
package 約$26000-30000.

[img][/img]

男爵府

EM, 我個人意見咋, 覺得佢MAMA地即. 可能我同佢唔夾啦.
I support autism acceptance!

男爵府

我都係個人意見咋, 我朋友睇過佢, 但係我覺得佢MAMA地囉 !

大宅

2019勳章

So any good suggestion for 醫生接生-開刀戓順產? Kln Side, Mongkok and Jordan is prefered.
I'm 28wks already, don't know if it is too late to change Dr ?

首頁

尾頁

跳至