美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想減手臂,有無好方法?

如題

大宅

Re: 我想減手臂,有無好方法?

我都想知, 哩個位真係好難減,

伯爵府

舉”啞玲”
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

係呀~~舉"啞鈴"都幾effective架
我之前都係咁樣先減到手臂既~
冇"啞鈴",可以用手樽代替呀~

民房

要用 6 lbs 的啞鈴"來舉 才有效,還要手臂覺得痛才對.

複式洋房

嘩...咁正, 等我試吓先!!!
咁一日要做幾耐同幾多下???

洋房

做mug姿勢呢先廋到?

大宅

我以前都試過舉啞鈴,做到雙手軟綿綿冇

別墅

用firming gel啦!要勤力日日用至得同埋要得閒meet吓d 肉.我用Avon (sasa有得賣, $29咋!)You'll feel a little bit hot when you rub in. You may use it in tummy, thigh or all other area you want (except bust of course)!
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

洋房

I want to know the name of proudct, thanks.

Annie
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid61/pd2096cc770c951e61ec9120c0f17d647/fc30c0b5.jpg [/img]

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

0530 寫道:
用firming gel啦!要勤力日日用至得同埋要得閒meet吓d 肉.我用Avon (sasa有得賣, $29咋!)You'll feel a little bit hot when you rub in. You may use it in tummy, thigh or all other area you want (except bust of course)!

this gel is work?

複式洋房

i thank the estee lander is ok ,you can buy it at sogo by HKD$270

大宅

deal all,

你們可以去買果枝 boots firming gel 大約 HKD 150.00
好得 ar...大約1 week 就會明顯 firming 左.. 不過我係 last
year 係做左人日手推脫不過真係好鬼痛苦手臂會腫,但有 得會 keep 到現在 :

複式洋房

咩牌子嫁
邊度有得賣呀
用到幾耐

首頁

尾頁

跳至