美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人試過莫文慰賣廣告o個隻牙貼

好唔好用?
:idea:

男爵府

Re: 有冇人試過莫文慰賣廣告o個隻牙貼

正!

大宅

it works!

子爵府

醒目開學勳章

how much & where can I buy it?

男爵府

Xanthe ,

我是2天前於牙醫洗牙時買的,好抵!!

他o個度而家有優惠,凡洗牙者可以半價$330購買大盒packing,包括3星期早晚用牙貼、電動牙刷同一支市面未有得買加強潔白Crest牙膏一支。

如果你怕多,Manning, Watsons之類都有小包裝出售,份量好似一星期,不過買差不多$200.

別墅

Hi, momo007 ,
請問在那裡買?可否pm告之,唔該晒。

momo007 寫道:
Xanthe ,

我是2天前於牙醫洗牙時買的,好抵!!

他o個度而家有優惠,凡洗牙者可以半價$330購買大盒packing,包括3星期早晚用牙貼、電動牙刷同一支市面未有得買加強潔白Crest牙膏一支。

如果你怕多,Manning, Watsons之類都有小包裝出售,份量好似一星期,不過買差不多$200.

男爵府

giantpanda ,

send 左啦! :-P

子爵府

Hi, momo007 ,
我都想知道你係邊度洗牙!同埋洗牙幾錢?
可否pm告之,唔該晒。
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

民房

can u also pm to me!
thanks a lot a!!

大宅

麻麻!

民房

momo007,

如果我唔洗牙, 你可唔可以幫我買呀. 如果唔方便, 你可以pm 個牙醫的 details 給我. Thanks,

大宅

momo007,
我都想知, 麻煩PM給我, MANY THANKS!

洋房

momo007,

我都有興趣, 請 PM 資料給我, thanks!
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

子爵府

MOMO007,

麻煩PM埋比我呀!

多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

咁多位pm左比你地啦!

或者我講清楚d,洗牙者以半價$330購買原價$660禮盒裝1pack.

無洗牙都可以8折買一盒,7折買二盒架.

洗牙$250起,如果你的牙污穢,可能貴小小.

呢個價係我早幾日洗牙時offer架,你地最好打電話chek左先啦! :-P

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

麻麻, no use at all.

複式洋房

I have tried 3 days and think that it works, but i don't like the taste.

男爵府

今日我貼左5日啦,明顯白左好多,我就好滿意。

我想work唔work要視乎你有冇跟instrution去做,同你牙齒狀況有關。

我會依早晚貼30分鐘,用埋packing入面支漂白牙膏刷牙,刷牙後等10分鐘,d牙乾d時貼較理想;貼牙呢個階段,d牙幾赤下,我會貼完擦多次牙,但姑娘教用高fluoride漱口水會好d。

同埋貼一星期係唔足夠,最少要貼2星期,如果d牙係因為四環素令它黃同灰黑的,o個d要再貼耐d...

仲有呀,姑娘教如果好似我呢d鐘意飲奶茶,貼完以後最好用漂白牙膏刷牙會維持耐好多架!

首頁

尾頁

跳至