美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

妳用緊邊隻碎粉呀?好唔好用呀?有無好介紹?

謝謝!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

Re: 妳用緊邊隻碎粉呀?好唔好用呀?有無好介紹?

好正呀, LAURA MERCIER!

大宅

我用緊fancl的透明超薄散粉,好自然架!!
個sales仲教我搽完make-up base之後可直接搽散粉,連粉底都可以唔駛搽,慳好多時間。

子爵府

醒目開學勳章

covermark

大宅

芬姐:

is it expensive for LAURA MERCIER?

Thanks

lulalahk

子爵府

多謝妳地回應.

xanthe, 我依家係用緊covermark, 真係唔錯架, 不過就來用晒, 想試下新野。

芬姐, 係呢, laura mercier幾錢呀, 有無包埋粉po架?

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

別墅

covermark

makeup forever

大宅

GA

子爵府

Rickymom,
請問GA 有冇淨乾粉架? & 幾多$ 呀?thx!!

首頁

尾頁

跳至