自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

珍珠宮

引用:如題

原帖由 maggie789 於 15-01-11 發表
如題
冇用過,個有個po某人話低價平,少人用,所以都順咁。

但我覺得唔太可信。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆:數碼通3g月費$78無限,煲劇順唔順

連上fb 都慢到死, 煲劇你話呢。

我個女用,e 個plan .係街冇wifi 佢唔會上fb 睇野。

子爵府

玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 maggie789 的帖子

No la

珍珠宮

回覆:數碼通3g月費$78無限,煲劇順唔順?

但有個po,某人話低價plan

大宅

煲劇唔得,但fb wtsapp果d冇問題

男爵府

如4g plan好得好緊要,唔出機都要4百幾先有無限

珍珠宮

虎到金來勳章

我用數記3g時連YouTube都未必開到,mytv就唔駛諗,咁終於轉咗4g先好D咋!

大宅

我用緊
普通用下上下網睇文字可以
睇片都唔太得
煲劇係不可能的任務

不過我係屋企用wifi 先睇劇
呢個plan已經夠我用

禁止訪問

引用:連上fb+都慢到死,+煲劇你話呢。我個女用,

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

煲劇都順,就無人比三,四百ㄧ個月D plan.......

greenpea    發表於 15-1-11 14:27
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珊瑚宮

引用:連上fb 都慢到死, 煲劇你話呢。我個女用,

原帖由 Pulmma 於 15-01-11 發表
連上fb 都慢到死, 煲劇你話呢。

我個女用,e 個plan .係街冇wifi 佢唔會上fb 睇野。
煲劇就一定唔得,用番貴plan。上fb, whatsapp無問題, youtube睇片都可以,不過唔係高清,都廢事睇啦。

伯爵府

唔得,好唔掂,我用緊,不過我唔會用黎煲劇,所以夠用

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

煲劇會用返wifi緩存先睇,上住網睇部電話會好熱。

男爵府

咁我唔使諗啦,不過78真係好吸引

男爵府

呢個plan上whatsapp,fb,bk得唔得??

翡翠宮

減齡達人勳章

我仲用緊舊價68蚊,用嚟上網我覺得好抵,呢個價唔好諗住用嚟煲劇啦,佢都講到明限速

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:呢個plan上whatsapp,fb,bk得唔得??

原帖由 vi.ann 於 15-01-11 發表
呢個plan上whatsapp,fb,bk得唔得??
掂,一直用緊

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:煲劇都順,就無人比三,四百ㄧ個月D++plan.

原帖由 大力大力 於 15-01-11 發表
煲劇都順,就無人比三,四百ㄧ個月D plan.......
咪係,想用粉絲價錢食魚翅

greenpea    發表於 15-1-11 14:28

伯爵府

呀女用緊$68, whatsapp, FB, IG 無難度,搞到機不離手。

首頁

尾頁

跳至