夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

老公發脾氣,點算?

我honey琴既發脾氣,勁惡~仲罵到隻狗里埋一面!
不過唔關我事~係佢公司有人做錯野,不過佢公司
d人成日都會做錯野架啦~不過我都未見過佢發咁
大脾氣! 咁又無試過喎,搞到我都唔識應付,只好由
得佢囉! 發完就無事~ 唔知大家會點做呢?

請俾意見!!!
[size=x-small]囡囡 出世~重

大宅

Re: 老公發脾氣,點算?

我會聽佢呻,等佢呻完再讚佢叻,有本事(要做到好傾慕咁)....男人比女人讚,實開心返哂la :-P

男爵府

咁我琴晚都有聽佢呻~不過我又無讚返佢喎!
不過又係喎,男人同女人一樣都中意俾人讚,
平時讚下佢之麻,都開心到fly ar~
[size=x-small]囡囡 出世~重

大宅

子爵府

講真你唔需要一定硬住頭皮讚吓佢架~!由佢自己同你呻,由佢自己發洩,我地呢啲女人仔就唔好嘈,唔駛講嘢,只係應同佢, i 住佢,攪吓佢就得喇~!等佢條氣順咗,就會無事~!

複式洋房

bandband 寫道:
講真你唔需要一定硬住頭皮讚吓佢架~!由佢自己同你呻,由佢自己發洩,我地呢啲女人仔就唔好嘈,唔駛講嘢,只係應同佢, i 住佢,攪吓佢就得喇~!等佢條氣順咗,就會無事~!
I ready ready agree with you.

複式洋房

做個好老婆,比佢呻下喇!返工受氣都係好辛苦,女人仲可以講下是非,男人要死忍架!體諒下佢啦!

首頁

尾頁

跳至