單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係單親媽媽, 個仔都3歲幾啦..

各位單親媽媽,爸爸...我好少朋友..因為湊仔湊左甘耐..生活圈子好細..吾介意的話,可以做下朋友,,交流下...希望大家可以亙相支持.. :-P

男爵府

Re: 我係單親媽媽, 個仔都3歲幾啦..

hi ~! kingmen ,
i'm not have many friends ka.

nice to meet you~! :-P

別墅

To: yaupuiyi:

你得一個小朋友呀??
你都無e-mail add, icq..contect 吾到你wor..
你住邊ga??

男爵府

HI ~! KINGMEN ,
I have email address ka.maybe you can pm to me or leave message to me on here la. :-P

大宅

睛靈勳章

kingmen:你幾多歲,為何做咗單親媽,我都好少朋友,我也就快跟你一样

複式洋房

你地好呀, 我係個在職單親媽咪, 我都覺得好悶包括工作和家庭, 我朋友不多, 來來去去都是果幾個, 生活好克板, 每天返工, 放工回家照顧小朋友做工課和玩.

男爵府

好媽媽勳章

各位single mama,

我唔係single mama,你o地會唔會俾我join埋一份呀!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

男爵府

dear meimeicheung
[quote]
meimeicheung 寫道:
你地好呀, 我係個在職單親媽咪, 我都覺得好悶包括工作和家庭, 我朋友不多, 來來去去都是果幾個, 生活好克板, 每天返工, 放工回家照顧小朋友做工課和玩.
係呀..我之前都係在職單親...d人好似好睇唔起人咁架...你都好呀..有幾個同你fd...我d 朋友..見我冇公就冇朋友了呀....唉.. :-(

男爵府

hi ~!
nice to meet you ar~~!
小搗蛋 寫道:
各位single mama,

我唔係single mama,你o地會唔會俾我join埋一份呀!!

男爵府

kingmen ,
i have MSN la.you can contact me la.

別墅

貓BB 寫道:..
我之前都係在職單親...d人好似好睇唔起人咁架...你都好呀..有幾個同你fd...我d 朋友..見我冇公就冇朋友了呀....唉.. :-(
meimeicheung 寫道:

我都覺得有d人,係好似好睇唔起人咁架, 重好似特登蝦我地得2個人咁....

我都係咁呀, 生活好克板, 但見到bb好開心, 可能我bb只幾個月大, 重未去到好悶. 不過就覺得自己生完BB, 好似即克老左十年咁....

我都係朋友都唔多, 最FRIEND 既全部都冇生BB.

大家做下 friend lor~~, 得閒一起去行街街, 去玩, 上黎吹下水.....

heheee
如果還有遺憾 又怎麼樣呢  
傷了痛了懂了 就能好了嗎  
曾經依靠彼此的肩膀  
如今各自在人海流浪  
逃不開 愛越深越互相傷害  
越深的依賴 越多的空白  
該怎麼去愛  
如果還有遺憾 是分手那天  
奔騰的眼淚 都停不下來  
若那一刻重來 我不哭  
讓他知道我可以很好.....

大宅

熱血勳章

大家好, 我將會成為單親媽媽, bb會0係8月出世啦, 而家8個月, 個肚好重, 仲要返工, 好辛苦. 不過我知以後仲辛苦啦~

生完bb之後條路根本想像唔到, 大家講d經驗俾我知呀~
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

男爵府

hi ~! stopstop ,
nice to meet you ~!
actually you is also in baby-hk mun ma~!Hee~~~cos i already see your topic in baby -hk la.
actually i'm also is single-mun and not many friends ka.but when i go to these two web site ,then i can know some lor.so if you have time, you aldo can go to these two web site to talk to us ~!

anyway,nice to meet you ~!

男爵府

其實我仲算唔算係單親呢?=.=
我連自己都唔識答自己....我覺得係既成數比較多...我冇結婚..冇錢比我...耐唔耐係我屋企....唯一唔同就係我同佢生左1個bb....唉..好似好煩咁....
p.s 請有心要攻擊的的媽咪/爸爸...唔好再嘈..我只係想同人傾下計,講下野..唔鐘意的..可以不說話..不回應..thx
請見諒我所說的話
,真的怕了bk某些人了~~~

別墅

halo~我唔係SINGLE MA
不過我湊住個仔,有時好忙,有時又好悶,
我都想搵人傾下計
我d朋友仲讀緊書,又未生過bb,我又無咩工作經驗,
同d朋友講d野唔同晒...
就算有心事同老公講,佢都唔多理我,一味話:係咁架啦~唔係點呀!各位姊妹~我好悶呀! :cry:
:party: :-D

複式洋房

我都係單親媽咪, 現在同他同居, 但三年後的今日,我們都係唔夾, 要分手, 孩子現在快兩歲, 我要搬出現在住的地方, 但以前一直都係我交租, 但唔係我名, 而且他一定無能力搬走, 唯有我搬, 現在要找屋, 孩子快要讀書, 我唔係搵好多, 都唔知點算

複式洋房

做媽咪已經係好辛苦好難~~
更何況單親媽媽~~~
各位單親媽媽你地要努力支持落去呀!!!!!

民房

AA

首頁

尾頁

跳至