懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有左 BB, 可唔可以做腳底按摩GA

因為我明天上深圳 AR, 睇下可唔可以做咋嗎

大宅

Re: 有左 BB, 可唔可以做腳底按摩GA

唔得架, 因按到d穴位可能對bb 唔好.
個次昇間message house 都唔同我做
就算做facial 時按膊都唔得!
要忍下.

複式洋房

請問點解唔好呀?
我每晚都要我老公幫我按摩背部十分鍾, 先可以睡覺.
有時更用Osim's 按摩機按腳.

等待驗證會員

人嘅身體有好多穴位呀... 您話輕力搵人手"係咁2"按都ok, 用osim機就真係唔好. 我個日同我老公行osim, 個sales 都叫我唔好按成個身, 只係鍊吓對小腿好啦. 腳底按摩更加唔好. d師傅都唔會"立亂"幫您做. 我去都只係叫佢幫我鍊吓d 小腿筋, 因為我成日抽筋, 但係亞師傅都只係叫我一個禮拜去一次都夠.. 唔好鍊咁多. 我問過我醫生我可唔可以去按摩, 佢都話唔好, 佢叫我姿勢要正確, 就無痛咯. touchwood 我而家腰骨都無咩點痛, 又無帶托腹帶都ok.

禁止訪問

別墅

唔好呀~~~
一來大肚媽媽有D穴位唔可以按,
一個唔小心BB會有事架;
二來按摩師傅手勢好唔好你都唔知,
佢話你知可以按你都唔好試呀﹗
如果你真係好疲累,
可以參考一點孕婦常識書籍,
佢地大多會提供一D孕婦按摩的資料,
你可以請你丈夫幫你按摩,
D書話仲可以增進大家感情添﹗ :-P
我靠著那加給我力量的,凡事都能作。

首頁

尾頁

跳至