自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

用戶要求終止服務

回覆:CaCa0919 的帖子

沒錯

謝謝分享

伯爵府

回覆:當媽媽的你, 看了都會哭 !!!

你好

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好中

所以我一向都好少埋怨阿女成日要我陪,因為佢肯"纏"住我地既時期好短,咦家唔珍惜,將來你想佢"纏"你佢都唔肯"纏"呢

我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

伯爵府

牛年勳章

so touching. thanks

大宅

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

期待正式當媽媽既日子

別墅

我都好感動呀,仔仔只係2歲幾,已經感受到他的愛!佢仲會整古做怪引我們笑!

男爵府

睇到想喊

侯爵府

引用:

原帖由 CaCa0919 於 15-01-15 發表
真的哭了

子爵府

2018復活節勳章

侯爵府

伯爵府

樣樣都好中,真係睇到喊

伯爵府

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

yes, treasure the moment now
when they get older, which is very fast just in a blink of an eye!, they will no longer "need" us like now, they have their own world

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

好感動.......
我一直抱怨我囝囝好曳曳,教唔掂.......但前2日聽左一個講座,姑娘叫我地一人講一件小朋友最曳曳既事.....我O個刻係諗唔到架......!!只係記得每次每次我好嬲咁鬧完佢,佢都必定起我面前喊晒,必定立即錫返我,攬實我,不停重覆:【我好鐘意媽咪架......】

珍珠宮

睇完忍唔住要抱抱同鍚下我囡~

的確, 我成日呻佢細個時不停喊, 喊到我煩, 喊到我憫, 喊到我想死.
但而家回心一想, 其實呢D可能就係佢愛我, 想要我既表演, 如果我能夠多D耐心, 如果我能夠有而家既脾氣, 我當時就唔會成日發佢脾氣, 能夠更加享受佢BB時既可愛同依戀~

如果可以, 我希望回到佢BB時候, 多D鍚佢, 多D抱佢~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 belle2004 於 15-01-15 發表

原帖由 sakesakee 於 15-01-15 發表
係呀! 我鬧佢地最多但亦係最痴我
有時真係好內疚, 只不過佢地手腳慢啲或者有少少唔小心, 我都好忟 ...

水晶宮

睇到喊 講得好岩 我有時俾個仔煩到脾氣差 鬧左佢兩句 佢喊 都係要嗲我 我一抱佢就唔喊 佢食左d好味既野會分d俾我食,佢瞓覺要我陪,沖涼要我陪,玩要我陪,其實佢都好愛我

大宅

大宅

睇到眼濕濕....

首頁

尾頁

跳至