烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 官塘"菩提林素食"

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

官塘"菩提林素食"

有冇人試過官塘"菩提林素食"任叫任食餐?
食物質素掂嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 官塘"菩提林素食"

PaPa,
我媽咪一向食開長齊的,我以好耐冇去這間了,我對上一次去係兩個月前,雖然平,以前佢在瑞和街時就ok,仲成日要等位,我地仲間唔中去食,不過而家搬左去開源度就痳痳地∼
自助餐我覺得痳痳地,最好食都係炸野!
觀塘都有一間”素食一家”,新開的,我上兩星期去食飯都幾好食,幾特別,不過d野對我們來說就”的色”左d,
菩提林就大碟d!
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

男爵府

for me ,i feel ok wor~! just $51 .
but if you want go to tea自助餐 .then too bad la.althought is $20 .but haven't food to eat ka.
so if you want to try ,i suggest you go there to eat dinner la.and don't go there 農曆1號&15號 wor ~!
cos these two day haven't自助餐 ka.

大宅

kitty:請問你除了官塘有冇好推介.

伯爵府

好媽媽勳章

我試過去一次黃大仙(好似叫龍"長"中心)內的一間齊鋪晚飯,都ok,我上年底去的,有卡位坐,感覺都清新,野食一般齊鋪的食物,整體上都ok~
另外有一間在旺角金魚街的,唔記得叫咩名,(穌杏x)成日在門口果間,我上次去食客飯28元,有一送一湯一飯,都幾大碟,幾好食,夜晚我就未試過,但裝修就舊些~
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

kitty:

觀塘”素食一家”係自助餐?
What is the address?

複式洋房

好似係官塘地鑯D出口, 向官塘工業中心那邊直行.

別墅

PaPa 寫道:
kitty:

觀塘”素食一家”係自助餐?
What is the address?

係開源道源成中心,就係馬會附近,金龍船樓上。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題