自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:D+房靚過Bali +

男爵府

回覆:請問有無人去過club med 玩?

去過布吉,bintan, 哈爾濱

布吉食物最好最多野玩

bintan 個沙灘正,有堆石,裡面淺水有好多珊瑚魚(當然是細的但彩色)可以喂魚

房就一定唔豪華但phuket 裝修過我覺得ok

男爵府

回覆:請問有無人去過club med 玩?

我bb一歲去過布吉club med, 食就ok, 房間勁殘舊,因環保關係,所有冷氣都只開到24度以上,熱到爆,最好嘅就係好baby friendly,我只係帶3個奶樽,有消毒奶煲,有bb foid, 不過係樽裝嘅糊仔。我同老公都想massage, 就放低咗阿b比baby sitter照顧,overall 佢地service 幾好,不過我覺得唔值咁嘅價錢

大宅

引用:Quote:原帖由 Lenatsang 於 15-04-08 發表

原帖由 cffw 於 15-04-08 發表
Thx
Take care
首先我覺得club med好玩,都視乎用家鍾意邊類型的旅行?我同老公覺得次次同小朋友去旅行,每次都係玩佢地的嘢,又要照顧佢地,去完返來仲辛苦咗自己,洗費和機票都花了不少,換來無得自己舒服。

相反去club med佢係專for幫人湊仔,等父母自己出去enjoy的。所以我同老公呢幾曰假,就真係真正屬於自己,我哋好enjoy.

club med佢可以每天幫你take care小朋友從早上8:30~下午4:45,晚上6:45~9:00,都交比佢哋。當然係optional,任何時候都可以自己take care返。

我哋早上同小朋友食過早餐後,就會交比佢地,4:45~6:45我哋就會湊返,我哋會係呢段時間同佢玩,反而變成了quality moment, 之後又有人同佢地晚餐,夫妻又可以選擇出街浪漫晚餐都得。到了九點就接返去瞓覺,佢哋由於玩到攰哂,幾分鐘內就即瞓哂,我哋又可以自由過。

講住咁多先,晏d繼續。

子爵府

引用:而家正在布吉clubmed+今日送左2.5歲個仔去p

原帖由 Funcsarah 於 15-04-09 發表
而家正在布吉clubmed
今日送左2.5歲個仔去petite club ,兩公婆去對面街做左個massage!超hea!
唔係嘛?而家仲係咁?我幾年前都係咁,真係好唔掂

首頁

尾頁

跳至