親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 SumSumBB 於 08-5-11 22:51 發表

stephenietam,

Thank you very much!你的資料好有用!

你由落機去到kidzania要幾耐呀?午餐囡囡點解决呀?

落機場去到kidzania只需一個鐘~~

kidzania入面有野食架, 我地係入面食mos burger~~

侯爵府

原文章由 sasayu2005 於 08-5-11 23:12 發表

Tks. 我唸我都帶多件厚衫穏陣d...希望嚟緊呢幾會好天, 等你同囡囡玩得開心d啦...

係喎...你係未係sunshine city prince 上網呀 ?? 我都想到時send email, 吾使打長途咁貴呀麻... ...

今日冇落雨, 諗住冇咁凍, 點知去到disney.. 凍到呢.. 好多日本人都要係disney買"煎"包住自己... 今日見唔少人著羽絨..

我係sunshine city上網, 但係個網唔係好stable.... 有時會上唔到咁...

[ 本文章最後由 stephenietam 於 08-5-12 21:04 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

時間過得真快...

原文章由 stephenietam 於 08-5-12 20:57 發表

好開心, 開心到唔捨得番黎.. hehe.. 今日就day4啦.. 聽日就要番黎啦...

但係因為落雨, 包包超人同西武園都cancel左... 有d down.. 好想快d黎過... 如果坐車咁易, 下次要去埋mother farm~~ ...

侯爵府

原文章由 Oscar媽 於 08-5-12 21:03 發表
時間過得真快...

係lu.. 好多地方未去架ma... 下次真係要黎8日先得...

子爵府

我都試過落雨去 DISNEY 真係好鬼凍架!!

原文章由 stephenietam 於 08-5-12 21:03 發表

今日冇落雨, 諗住冇咁凍, 點知去到disney.. 凍到呢.. 好多日本人都要係disney買"煎"包住自己... 今日見唔少人著羽絨..

我係sunshine city上網, 但係個網唔係好stable.... 有時會上唔到咁... ...

侯爵府

原文章由 Oscar媽 於 08-5-12 21:23 發表
我都試過落雨去 DISNEY 真係好鬼凍架!!

今日已經冇落雨, 唔係仲凍.. =_="

仲有呀, 呢期應該係好多stitch架ma, 我係網睇左係有架... 點知去到完左... 冇晒stitch, 連個stitch parade都冇晒... 囡囡唔多開心

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 stephenietam 於 08-5-12 21:03 發表

我係sunshine city上網, 但係個網唔係好stable.... 有時會上唔到咁... ...

stephenietam .

你今日去disney玩都咁快返到洒店既?

你無去西武園和包包館,去左边玩呀?其實落雨都可以去包包館架!

複式洋房

多謝你呀.... d 資料好有用呀.... 我會好好0甘plan 喇...

原文章由 SumSumBB 於 08-5-12 08:13 發表

係呀,你上綱book啦,6月除星期六、日外應該仲有位,7月19日後就好多日都full晒啦!
http://www.kidzania.jp/webreserv/yoyaku.html
以5小時為一節,相信小朋友返半日(5小時)工已經會好累了! ...

子爵府

bblamcc,

你 plan 好要快 d 上去 book 呀
我 7 月都想同 oscar 去..不過我去台場既日子已經 full 晒

原文章由 bblamcc 於 08-5-12 22:52 發表
多謝你呀.... d 資料好有用呀.... 我會好好0甘plan 喇...

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Oscar媽 於 08-5-12 23:12 發表
bblamcc,

我 7 月都想同 oscar 去..不過我去台場既日子已經 full 晒

如果full左,你可以间中再上去睇下,我見有時會放返些位出來,可能有人改日子。

複式洋房

知道喇, 多謝你地呀....

原文章由 Oscar媽 於 08-5-12 23:12 發表
bblamcc,

子爵府

我有呀!!

原文章由 SumSumBB 於 08-5-12 23:16 發表

如果full左,你可以间中再上去睇下,我見有時會放返些位出來,可能有人改日子。

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Oscar媽 於 08-5-12 23:39 發表
我有呀!!

希望你bk到位啦!

男爵府

開心吸收勳章

如果搭零晨機(JAL),早上6點半到羽田機場,請問大家幾點鐘可去到新宿?

首頁

尾頁

跳至