跳至

首頁

尾頁

複式洋房

在mel city邊間讀ielts個d課程好急!!!!!
要考4個5
難嗎?請介紹

複式洋房

引用:在mel city邊間讀ielts個d課程好急!!!!

原帖由 paklong20121016 於 15-01-17 發表
在mel city邊間讀ielts個d課程好急!!!!!
要考4個5
難嗎?請介紹
4個5冇難度喎!!香港中學會考合格應該得!!

複式洋房

回覆 Huchimum 的帖子

吾好意思啊我都知不過都想報d班因為放低左書本甘耐

大宅

回覆:paklong20121016 的帖子

上網找past paper 做下也有幫助。

公爵府

回覆:paklong20121016 的帖子

4个5真糸好易,去library 借d練習黎做下就得。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

複式洋房

回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

你好啊我私訊你啊thanks

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:急!老公要考ielts 邊間好

我放底左十x年都考到

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

複式洋房

回覆 goosema 的帖子

因為我老公英文底子吾好所以我特別擔心多謝各位jm解答啊

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆+goosema+的帖子因為我老公英文底子吾

原帖由 paklong20121016 於 15-01-17 發表
回覆 goosema 的帖子

因為我老公英文底子吾好所以我特別擔心多謝各位jm解答啊
可以上網做多d past paper 呀大概知道會點出同問題既形式係點,會易掌握d!加油

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

公爵府

引用:回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子你好啊我私訊你啊

回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

你好啊我私訊你啊thanks
我会考冇full cert ,兼放低1x 年都考到4个5,真系好易,練習下就去試下,考到4个5就梗系好,考唔到,都知自己边科弱,再吹谷下果科。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

首頁

尾頁

跳至