意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 5|主題: 84836

樽餵轉埋身餵

民房

國民生產總值:92

樽餵轉埋身餵

BB 宜家9日大, 因黃用樽餵了三天pump出來的人奶, 現在有乳頭混淆,有時抗拒乳房,或用吃樽的方式吃乳房, 吃到我好痛. 我想同佢介樽轉埋身餵, 有無媽咪試過, 可以分享你的經驗同心得.

我估計好辛苦, 因她吃樽前吃乳房都唔係好o力,只吃到一邊乳房. 但唔埋身餵, 我怕人奶會越來越少. 希望有經驗的媽咪
幫吓手.

民房

國民生產總值:52

Re: 樽餵轉埋身餵

我都係同你一樣,我個仔重唔埋身食,之後我用泵泵出黎,等佢食到飽,唔會黃,依家醫生話佢ok,於是我便比bb埋身食,點知佢食到,我好開心,不過原因係我上奶上得好,所以佢唔洗好大力就食到,就係咁bb就肯埋身食,你都可以架!
不過依家佢埋身都有時食到我痛架!但係慢慢放鬆心情會好
o的,咁就會冇事!

大宅

國民生產總值:1623

BeBeQ:
你試試瓶餵時改用nuk的奶咀,因為它的出奶孔向上,寶寶要很大力才吸到奶,會較少乳頭混淆的問題。而在寶寶不太餓時,就讓他埋身啜,讓寶寶慢慢習慣埋身吃,逐漸減少瓶餵。你的寶寶僅九天大,應該很快能適應過來。

民房

國民生產總值:92

Thank you Bulu 媽咪和譚媽媽, 我現在是用Nuk奶嘴, 我今天下午俾BB埋身吃,她初初吃到我好痛, 但試幾次後都吃到, 但吃唔飽. 結果用樽餵飽佢. 我是在她不太餓的時候餵她的. 但每次樽餵後,都要是幾次才調到正確的吸法.但BB唔肯杯餵, 唯有用樽...

譚媽媽,請問BB吃nuk奶嘴時,下唇是否反起來?

謝謝.

民房

國民生產總值:20

I was in the same situation as you when my bb was born.
bb will make me pain and after his sucking my nipple will turn into the shape of NUK silicon-nipple.
I have given him bottle after direct feeding in the first few days as he came back from the hospital. However, it is true that if you can insist to feed bb directly, bb will learn how to suck form your nipple very soon.
Try not to feed bb with bottle.
It is very important that you have to ensure the way of sucking is correct, otherwise you will be painful.

Yes, using NUK the lower lip of bb will be turned outside.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.