自由報料

跳至

首頁
45678...22

尾頁

男爵府

原文章由 paklok 於 08-5-10 02:13 發表
今日要返工無得去, 不過老公同媽咪幫我去睇過,
買左呢兩樣~

1.新聰明小寶盒 $100
典形玩具, 入啱形狀會有聲, 按制亦有音樂~
2. Barnyard Blocks $110 ...

我可以话比你知寶寶學習屋 約$300超抵, 因为原价要$1000.

羊媽媽 放在椅上的餐椅好方便清洗, 如果$200都抵, 因为原價$369(差不多)

姑姑媽 我唔知那边有甚广卖, 但我有呢D, 你可以参考下:
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1388913&extra=page%3D1

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小木馬 於 08-5-10 07:44 發表
彈彈馬早兩日係北角夜冷舖買咗,全新$150,又幾好玩喎,不過都幾大架

咁你仲見唔見有呀??
乜夜冷舖有玩具賣架?
喺北角邊樹呀??

侯爵府

原文章由 trintrin 於 08-5-10 08:44 發表

我可以话比你知寶寶學習屋 約$300超抵, 因为原价要$1000.

雖然我都覺得佢幾好玩又抵,
但係我囡囡已經一歲幾啦~
佢依家學行, 要佢爬黎爬去佢睬我都傻呀

我晏d會去, 睇下有咩啱,
但老公話多數係歲半以下玩具,
我好驚掃大堆唔啱使既返屋企~

別墅

原文章由 paklok 於 08-5-10 09:02 發表

咁你仲見唔見有呀??
乜夜冷舖有玩具賣架?
喺北角邊樹呀??

有吖,多數都係fisher price的玩具,全部係新的仲有盒包住,買過豬仔車幾十蚊,買過一個泳池$80,係鴨利洲d鬼佬鋪頭賣緊$275,佢連戶外的彈床同鞦韆都有得賣,我果次聽佢講,好似話筲箕灣都有分店,北角係新光後面街市,好多北角mama都識去,次次我放c6同姐姐去買餸,佢就自己走去買玩具,叫姐姐自己去買餸,所以一屋都係玩具啦,而家我都唔比c6去買餸

果個學習屋我都有興趣,but我個b係0702,已經識行,唔肯再爬啦,買咗佢都唔玩

大量嬰兒童裝

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 maggielau0705 於 08-5-9 21:36 發表

10蚊起都有, 今次勁多款!~我仲買左張梳妝台呀!~

how much???

複式洋房

好媽媽勳章

我都想買呢個, 知唔知邊度有得賣?

彈跳搖搖小斑馬

別墅

原文章由 speedbox 於 08-5-10 09:57 發表
我都想買呢個, 知唔知邊度有得賣?

彈跳搖搖小斑馬

買之前真係諗清楚,無得玩完收埋,要真係有地方先好,個地座成兩尺半闊
我諗鴨利洲工廈可能會有,佢做外國人生意,d玩具樣樣都超大件,我都想知原價幾錢,睇下我慳咗幾多 ,果日見到想買係因為我個仔燒咗幾日,無晒心機,諗住等佢開心下
大量嬰兒童裝

侯爵府

原文章由 小木馬 於 08-5-10 09:50 發表

有吖,多數都係fisher price的玩具,全部係新的仲有盒包住,買過豬仔車幾十蚊,買過一個泳池$80,係鴨利洲d鬼佬鋪頭賣緊$275,佢連戶外的彈床同鞦韆都有得賣,我果次聽佢講,好似話筲箕灣都有分店,北角係新光後面街市,好多 ...

我喺北角華滙返左咁多年工都唔知新光後面有夜冷店!
真係豬呀! 佢仲有無彈彈馬呀咁?
筲箕灣果間又喺邊呀?

男爵府

頭條報昨天都有賣廣告話開倉,有個印花可換Polly公仔添,如果去的媽咪又有頭條報記住剪埋個印花去換了

別墅

請問有媽咪見到畫板嗎? 我想買呀!

別墅

原文章由 paklok 於 08-5-10 10:17 發表

我喺北角華滙返左咁多年工都唔知新光後面有夜冷店!
真係豬呀! 佢仲有無彈彈馬呀咁?
筲箕灣果間又喺邊呀?

我都係聽佢同d客講話筲箕灣有咋,我都唔知係邊
大量嬰兒童裝

子爵府

寶寶學習屋 約$300---> 係$600至真呀!
長頸鹿多功能聲光螺旋球 約$350---> 係$200, 如果packing damaged/dirty, $110 至 $160 不等!

男爵府

如果已经1岁就唔好买喇, 我个B由6个月开始玩, 好抵玩.

男爵府

原文章由 小木馬 於 08-5-10 09:50 發表

有吖,多數都係fisher price的玩具,全部係新的仲有盒包住,買過豬仔車幾十蚊,買過一個泳池$80,係鴨利洲d鬼佬鋪頭賣緊$275,佢連戶外的彈床同鞦韆都有得賣,我果次聽佢講,好似話筲箕灣都有分店,北角係新光後面街市,好多 ...

请问个泳池点样架?

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 koalababy 於 08-5-10 11:05 發表
請問有媽咪見到畫板嗎? 我想買呀!

有反斗車王畫板 $90 (今日唔知仲有冇喎)

伯爵府

好媽媽勳章

請問有無人知道星期日同假日開唔開架?時間係咪一樣呢?

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

聽日星期日開唔開ga??

侯爵府

原文章由 BabyMiMi 於 08-5-10 11:33 發表
寶寶學習屋 約$300---> 係$600至真呀!
長頸鹿多功能聲光螺旋球 約$350---> 係$200, 如果packing damaged/dirty, $110 至 $160 不等!

係呀係呀!! 報錯料唔好意思呀!!
我今日買左兩樣野
1.寶寶搖滾健身器 for 0-24mths baby~ $300(其實有d個packing係賤同污漕平d$220, 但係果幾盒$220既都無聲出, 個職員話可能係無電但佢唔肯定, 話如果壞可以換, 但因為太大件太麻煩所以買左$300果隻)

係三合一玩具~ 我買最主要係因為3rd step可以搖下搖下~

2.另外買左Animal Sounds Farm $200
一個農場玩具, 有d動物公仔, 掂隻動物會有該動物叫聲~

今日唔見彈彈斑馬, 個職員話琴日開果陣已經俾人掃晒lu

侯爵府

原文章由 bby 於 08-5-10 13:25 發表

有反斗車王畫板 $90 (今日唔知仲有冇喎)

見到仲有兩個, 不過個盒都係爛左既~

侯爵府

原文章由 小木馬 於 08-5-10 11:07 發表

我都係聽佢同d客講話筲箕灣有咋,我都唔知係邊

可唔可以詳細d講北角果間既地址呀?
你話新光後面街市果度,
係咪即係有間好舊式豆腐花舖果邊?
定係惠康果邊呢?
間舖有無名? 上樓定地舖呀?
通常開幾點... 或者你有無電話呀?
唔好意思咁多野問~

首頁
45678...22

尾頁

跳至