育兒好物

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

有無人用"allerhand"媽媽袋?

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 有無人用"allerhand"媽媽袋?

我買咗大travel果隻, 係細b至好用, 間格好好, 可以放好多野, 但個bag本身已經重, 一個人無可能帶到出街.
其他款我諗應該輕d, 間隔都唔錯, 但價錢都要400幾.年幾前我响上環買(無分店), 而家見荷花都有得買.

男爵府

曲曲:
我噚日至響荷花訂左個背囊,我睇左個display,覺得背囊幾好,唔錯,不過因為最後一個都畀個鬼佬要左,所以我只係畀左錢,未取貨!呢個斜揹背囊,原價四百,會員價三百六十蚊,貴就好似貴左少少,不過我覺得都幾方便!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

我買了allerhandbaby 的carry-on-bag,urban色, 好多格,個款都好好睇,又可以掛在bb車上.不過就重了一些.比我choose過我會買ergo backpack, 因為可以free相手抱bb, 又冇咁重.

複式洋房

我覺得ok,我是背包橙色那隻.
bb2-3個月時,覺得它很重,
但現在bb差不多8個月,我不覺得它很重了,
可能因bb實在相對重很多.

我在去年bb展買,也貪它靚,多格,又有一個保温袋,但要成本410買!揾笨,在bb展買仲貴過出面!

別墅

2019新春慶豚圓

但佢D袋個款我覺得幾好,比起其他的多選擇D。但如果在荷花以會員價買都不算太貴..........

首頁

尾頁

跳至