家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

希望大家能吸取我的遭遇,千萬不要上當。

1。是看BK的人介紹,聲稱上過電視雜誌,仲提供埋網站。話老闆好有諗頭。
原來是在搵笨招數方面好有計!我後來才在網上找到它的劣評,但為時已晚!

此人講到自己幾咁專業,做落大把基本知識都唔識,原來~畫下幾張電腦圖就叫好專業!
完全冇設計冇用腦,只係將客人的慨念,用簡單電腦程式畫番出黎!
樣樣都要提,甚至搵埋比佢,直頭做埋佢果份!
報價時價錢合理,後加項目貴到嚇死!佢地最比心機就係諗一d項目黎再收錢。

2。最後⋯⋯做工粗劣,專用劣貨,但就收費高昂!!!
冇常識,冇設計,不專業,勁多甩漏,濫收費用!!!

乜都賴人地,傢俬佬問題,電佬問題,油潻佬問題,木佬問題,甚至係你間屋既問題!

3。嘥了錢,又激氣,仲要搵人執手尾。
想激氣,同錢有仇搵佢就啱喇!

黑店office在灣仔和沙田石門

版主溫馨提示:
如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員。如再有會員留下pmemail等相關字句,本文將會被關閉,謝謝合作!

禁止訪問

回覆:真真 的帖子

大宅

回覆:黑店室內設計公司(灣仔和沙田石門)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

公開黑店名啦 ! 避免有人中招 !

男爵府

我都覺得要公開公司名,咁黑心o既公司應該得到應有o既懲罰!~

大宅

公開黑店名

大宅

回覆 petpetbaby 的帖子

開名,我驚封post,一係我問下版主先。

謝謝你們的支持!

伯爵府

大宅

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

版主溫馨提示:
如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員。如再有會員留下pmemail等相關字句,本文將會被關閉,謝謝合作!

首頁

尾頁

跳至