夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 介唔介意老公有女姓朋友

有啲女人真係好鬼賤格,明知人地有老婆仔女都要搞,我有個朋友之前同我講,話佢老公有第個女人,個賤女人明知佢有老婆都要溝人老公,個賤人同佢老公講話想將"第一次奉獻比佢","又話想幫佢生個女",個賤女人已經37歲,佢話自己係第一次,我有啲唔信,我真係估唔到有啲女人會咁樣講出口,佢重要係做幼稚園老師,我個朋友已經有一個7歲既仔,個賤女人有無淋過會傷害到個小朋友 :-x
好彩佢老公浪子回頭,又向我個朋友坦白,求我朋友原諒佢,佢老公以家已經無再找個賤女人,個賤女人都唔會再找到佢,因為佢已經轉埋手提號碼 :-x
我都現在都唔明個賤女人點樣教幼稚園,如果有小朋友都唔好比佢讀呀,教壞人呀 :-x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大宅

醒目開學勳章

我好介意呀!事關係幾年前,我同我老公,同埋佢d friend落d玩,其中一個女仔係佢個friend既家姐,(個家姐都26,27歲到,仲有個仔讀緊幼稚園)當時我老公都係20歲,跟住跳跳吓舞佢就拖住我老公,哇.... :evil: 個陣時我都呆左一陣,之後我好嬲,但個陣佢拖住我老公,我都即刻拖番住我老公,但係我之後諗番我會覺得我好冇臉,因為比人見到我老公一拖二,唔知道d人會點諗.

我隔左一排之後我同我老公講番呢件事,
佢竟然同我講:你唔係咁都驚呀!佢係阿x個家姐,你咁都驚!!
我咪答番佢:你當人係普通朋友,但人地可能唔係當你係普通朋友.重要拖埋手tim,
老公又答:咁佢拖住我呀!
我:你唔識放手架!!
老公:冇聲出

註明:當時大家都食左d不良藥物,食左個陣係你平時唔會做or冇擔做既野都會做左出黎

你地話啦!咁係個(家姐)唔好or我老公唔好
*個家姐係同佢個老公分開左好耐*個家姐個樣殘左我覺得唔靚,但我老公竟然同我講話:唔係架!佢以前幾靚架!!
但我諗黎諗去個家姐以前唔殘個樣都係唔靚
重有我老公從來都唔會係我面前話人d女靚 :evil:

複式洋房

非常介意 , 因我相信只要有溝通,多了解, 自然日久生情,就會有比較, .............. so,都係避之則吉.唔好以為相孰就唔會 , 仲快d tim呀,
該用戶已被刪除

複式洋房

不太介意,因我和老公好老友,我們甚麼都講、甚麼都傾,他去邊也預埋我,他所有朋友我都識!

大宅

我想介意架, 不過亦都明白每個人都需要空間及朋友, 所以我都盡量比信心自己, 同埋相信我老公 :-P
一家三口, 樂也融融, 冬天唔需穿羽絨

複式洋房

其實都冇得介意嘅,調轉唔通女人唔可以有男性朋友,有就老公會介意咩? 如果老公介意,你覺得佢啱唔啱呀?俾d信心啦!

複式洋房

Agreed. 男人同女人始終不同. 女人的自制能力比男人大, 加上如果係自己隻佬衰. 否則女人好少亂來.

男人就唔同, especially for 口多型, 做佢老婆真要打醒十二分精神, 很容易有女人黏上身. 若果有一個啱眼緣, 定力唔夠, 發展起來, 肯定危害自己啦.

大宅

我係直頭唔會比我老公有女性朋友添,話我唔大方都係咁話嫁喇,男人唔睇實佢會好容易出事嫁,我身邊有D朋友都中咗蕉喇,我自己唔想好似佢哋咁,好彩我老公唔嫁意冇女性朋友啫
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都介意o架。不過好彩佢又真係無mug女性朋友o者。

大宅

睇下咩女性朋友啦! 好似佢公司果d就無所謂, 因為個個都係40幾歲, 仲係嫁唔出果d.... :lol:

洋房

一定介意!點知佢地會唔會喉住我條佬啊?到時出了問題,都唔知點收科.

複式洋房

一定介意啦!!!

幾時唔介意呢? 就係當個女人都搵到一位心儀的男性朋友.
okay, 大家扯平, 但最後結果係點, 你同我都知啦!!!

禁止訪問

複式洋房

一定介意
但相反我有位要好男性朋支,相信我老公都會介意

侯爵府

介意到極!
不過自己都有好多男性好友呢!(對他係有點不公平了!但女人嘛!怎可以比老公在外有任何機會

大宅

一定很介意,但我自己有一個很好的男性朋友,我老公都識.

男爵府

畀面勳章

我都讚成minatheone既講法呀,個女子有心挍事喎,要妳老公講清楚呀,小心一些,否則好容易挍出個大頭佛加! ?-(
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!
該用戶已被刪除

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我介意架~

首頁

尾頁

跳至