美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

有呀, 我跳左3個月, 一星期跳4日, 每次跳45-60mins, 另外一星期run 1日, 3個月減左20磅呀, 個pat 細左2-3吋, 腳都slim 左好多

子爵府

引用:有呀,+我跳左3個月,+一星期跳4日,+每次跳45

原帖由 幸福謝師奶 於 15-01-20 發表
有呀, 我跳左3個月, 一星期跳4日, 每次跳45-60mins, 另外一星期run 1日, 3個月減左20磅呀, 個pat 細左2-3吋 ...
係咪幾條30mins片輪流跳啊?可分享下你會咩舞搭咩舞嗎?

大宅

畀面勳章

我都做過, 做完第二日d肌肉真係有d感覺, 但果半個鐘好難捱呀

珍珠宮

愛美的媽媽 發表於 15-1-20 10:18
係咪幾條30mins片輪流跳啊?可分享下你會咩舞搭咩舞嗎?
我跳紅帽先, 再跳啞呤呀~~ 我跳哩2part, 日日都係~

珍珠宮

增廣見聞 發表於 15-1-20 10:36
我都做過, 做完第二日d肌肉真係有d感覺, 但果半個鐘好難捱呀
開頭做真係累ga, 同埋第2日肌肉會痛, 因為少運費...... 痛完再做返就ok 唔會再痛~~

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

我一年前開始跳, 一星期跳3,4日, 跳左幾個月後, 條腰出返黎, 之後轉跑步. 我已經減到我生女之前體重

我無得再輕架la, 但間唔中如果唔想跑步果日就會跳

不過只靠運動減肥係唔夠, 仲要控制食野

子爵府

引用:Quote:愛美的媽媽+發表於+15-1-20+10:18+係

我跳紅帽先, 再跳啞呤呀~~ 我跳哩2part, 日日都係~
我都試下先唔該哂

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

引用:Quote:增廣見聞 發表於 15-1-20 10:36 我都

開頭做真係累ga, 同埋第2日肌肉會痛, 因為少運費...... 痛完再做返就ok 唔會再痛~~
...
我連最基本個動作都做唔倒,點先可以盆骨chik到腰咁高架,睇住做極都唔得,跟住做紅帽仔1次痛足3日

伯爵府

因為唔方便夜晚出街跑,想係屋企原地跑,咁樣得唔得?有咩方法唔影響樓下

別墅

回覆:SUMMER581 的帖子

加塊地墊

伯爵府

HoiLam1010 發表於 15-1-21 23:58
加塊地墊
係指膠地墊/ 瑜珈墊?
毛巾墊得唔得?

禁止訪問

別墅

引用:Quote:HoiLam1010 發表於 15-1-21 23:58 加

原帖由 SUMMER581 於 15-01-22 發表
係指膠地墊/ 瑜珈墊?
毛巾墊得唔得?
去日本城買比小朋友鋪地下正方一格一格果D墊

禁止訪問

男爵府

我都跳咗鄭多燕一星期,肚腩、腰、pat pat同大脾好明顯firm咗,我有控制飲食,真係好快見效。

男爵府

引用:Oenobiol+幫到手,不過食量方面都要自己控

原帖由 HoiLam1010 於 15-01-19 發表
Oenobiol 幫到手,不過食量方面都要自己控制一下。
我試過幾盒沖水飲嘅,對我無用
不過叫逼到我飲水

男爵府

熱血勳章

回覆 SUMMER581 的帖子

做運動一定減到但要正確同量力而為,2因我有朋友做物理治療佢話呢一兩年有好多人跳傷筋骨,最好配合健康飲食,祝你成功!

首頁

尾頁

跳至