媽媽會所

跳至

首頁
23456...50

尾頁

子爵府

Re: 2003年2月媽媽會PART 32

[quote]
NamNamMaMa 寫道:
CC
我足足有成廿隻file

禁止訪問

大宅

candy_kent
點解要問左d經理先有男子幫拖咁衰架?
我係用六一散呀, 買左5蚊雞, 果晚一返到
我屋企就同佢再洗白白, 跟住幫佢掃下掃下D
粉上身, 慈慈好似好enjoy咁款比我掃, 佢唷
都唔唷下, 不過查左一次就好快見效, 簡直係
平靚正.

NamNamMaMa,
有個問題想你指教, 你比咩楠楠食到咁高大架?

All,
請問你地仲有冇用”咩帶”架? 邊一款大條又好用呢?
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

子爵府

TWINS,
我鐘意用腰包型的carrier, 好好用的. 又方便.

禁止訪問

大宅

twins
我個條都似腰包型咁, 不過無左個腰包. 都好用, 又唔係好大舊.
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/030209/3/4/2/+8[/img]

大宅

Candy_kent
今日一定做唔晒架啦,呢的野,長做長有,只係做左幾隻 urgent 的先啦。

CC
我唔單止 lazy,仲要係唔急唔 xx

Twins
你睇我兩公婆咁既 size,就知咩都唔使食啦。
我仲有用揹帶架,NeoNato,我稔都仲有排用,條帶幾大幾實淨,namnam咁大舊都唔覺迫。

禁止訪問

大宅

candy_kent 寫道:
LianaMamaa
咁你條帶什麼牌子? $$?

唔知咩牌子. 朋友係日本幫我買的. $350以下都啦.
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/030209/3/4/2/+8[/img]

大宅

CC, LianaMamaa
腰包型有咩好呢?

candy_kent
點樣係4合1型呢?
我一向都冇用咩帶哩家野, 你都知我幾高大啦,
邊到咩得起慈慈, 我屋企都有條架, 之前慈慈
幾個月時都試過係屋企咩下, 睇下好唔好睇, 點
知咩左上身好鬼墮落, 咁咪一直都冇用law.
今次係幫我個Friend問, 因佢囝囝大份, 所以想
買條可以用內d喎.

NamNamMaMa
我淨係記得你好高大jar, 而你老公完全冇印象.
不過楠楠都好似你.
NeoNato既咩帶有d興趣喎, 見你話有排用, 仲
要幾大條兼實淨,而且楠楠都用到, 可唔可send
個樣o黍look下呀? 價$幾多呢?
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

禁止訪問

大宅

all,
想問妳地同BB著鞋果陣有無覺得好難呀? Momo成日book起隻腳板, 攪到好難至穿到落去, 仲要趕住出門口, 比佢激死:-(:-(

大宅

Twins
係呀,條揹帶個扣幾實淨架,不過唯一唔好處就係得一個揹法,呀 b 無得望街街,namnam望唔望都無所謂,因為佢一上揹帶就會訓,但你個 friend 就唔知

大宅

MOMOB 寫道:
all,
想問妳地同BB著鞋果陣有無覺得好難呀? Momo成日book起隻腳板, 攪到好難至穿到落去, 仲要趕住出門口, 比佢激死:-(:-(

一鬼樣, 有時火都o黍

大宅

momob
初初俾 namnam 著鞋時就有呢個問題,咪花多的時間,慢慢隊入去咯,而家無呢個問題啦,不過係第二個問題,呢頭著,果頭佢同你除返落黎,有時連襪都除埋呀,激屎。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

momob
初初俾 namnam 著鞋時就有呢個問題,咪花多的時間,慢慢隊入去咯,而家無呢個問題啦,不過係第二個問題,呢頭著,果頭佢同你除返落黎,有時連襪都除埋呀,激屎。

兩樣都有呀....你地話死唔死.

Candy,
收到, 你check下啦

大宅

momob

同樣發生係momo身上, 成日怕佢唔見左隻鞋, 試過追bus掉了一隻, 好彩個c9幫我執返. 但佢又無o甘醒, 識除襪.

子爵府

TWINS,
用腰包型的carrier:- bb 好似坐係到咁, 可能向街, 不過條腰就辛苦的, 但係真係好方便的.

首頁
23456...50

尾頁

跳至