媽媽會所

跳至

首頁
34567...50

尾頁

子爵府

Re: 2003年2月媽媽會PART 32

MOMOB 寫道:
[quote]
NamNamMaMa 寫道:
momob
初初俾 namnam 著鞋時就有呢個問題,咪花多的時間,慢慢隊入去咯,而家無呢個問題啦,不過係第二個問題,呢頭著,果頭佢同你除返落黎,有時連襪都除埋呀,激屎。

同樣發生係momo身上, 成日怕佢唔見左隻鞋, 試過追bus掉了一隻, 好彩個c9幫我執返.
[/quote]

我都好驚會唔見鞋的, 好在未試過.

大宅

MOMOB 寫道:
all,
想問妳地同BB著鞋果陣有無覺得好難呀? Momo成日book起隻腳板, 攪到好難至穿到落去, 仲要趕住出門口, 比佢激死:-(:-(

momob
早排瘦豬都係咁. 成日攪到著唔實, 著完左邊著加邊時, 左邊又甩鬼番出黎. 不過呢排又好合作, 無咁做. 唔知係咪知著鞋有街出. 快d著好快d走人. :-P
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/030209/3/4/2/+8[/img]

大宅

LianaMamaa 寫道:
[quote]
MOMOB 寫道:
all,
想問妳地同BB著鞋果陣有無覺得好難呀? Momo成日book起隻腳板, 攪到好難至穿到落去, 仲要趕住出門口, 比佢激死:-(:-(

momob
早排瘦豬都係咁. 成日攪到著唔實, 著完左邊著加邊時, 左邊又甩鬼番出黎. 不過呢排又好合作, 無咁做. 唔知係咪知著鞋有街出. 快d著好快d走人. :-P [/quote]

o甘瘦豬就精d. :-P :-P

大宅

Twins 寫道:

一鬼樣, 有時火都o黍

我直情驚"咬"斷佢隻腳呀 :-x :-(

大宅

twins
腰包型 - 好易上轎. 以前用combi 3合1. 安全但最好有人幫先方便用. e+呢款自己1個人上落bb都好快同易. 坐幾個站mtr都可以放bb落黎坐下, 臨到站前又上返轎都好快. 不過我朋友個仔3歲高大有肉型. 佢就話用腰包型條腰負荷都幾大幾辛苦囉.
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/030209/3/4/2/+8[/img]

禁止訪問

大宅

呀各位~~~

NamNamMaMa, candy_kent, MOMOB, cecilau
好彩慈慈除鞋哩家野只會係室內咁做,
如果係街都係咁, 肯定激鬼死我O者.
不過如果每次同佢著好鞋襪而佢跟手除,
我都會同佢講”NO AR”.

Momob,
你話book起隻腳哩個問題, 我買鞋比慈慈既時候
都會買大d, 因我都驚"咬"斷腳.

LianaMamaa, CC,
咁聽你地咁講可能腰包型唔係好o岩我個Friend lu.
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

子爵府

Good Morning!!!

TWINS,
你而家係唔係做會計的?

大宅

cecilau 寫道:
Good Morning!!!

TWINS,
你而家係唔係做會計的?

係呀~每逢月尾我會冇咁Busy既.
但一到月頭左右就好閉關架啦.
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

子爵府

twins,
你係唔係accounting firm到做? 定係company 的accounting dept?

男爵府

MORNING...........~~~~

CANDY
搵我呀??

唔好意思禽日下午突然失蹤..
因為好多野做
但明明我boss放假2weeks
都唔明點解都會咁多野做.....
等陣又要再努力過.....

大宅

cecilau 寫道:
twins,
你係唔係accounting firm到做? 定係company 的accounting dept?

我係company既A/C Dept. 架,
咁你又係架?

男爵府

twins
結果你會唔會同慈慈剪頭髮????

子爵府

Twins 寫道:
[quote]
cecilau 寫道:
twins,

咁你又係架?[/quote]

我唔係做accounting的. 我係做trading的.
我諗如果係accounting firm到做, 一定會好busy呀.

禁止訪問

大宅

Lovely_PC 寫道:
twins
結果你會唔會同慈慈剪頭髮????

暫時唔會, 我想慈慈做個長髮姑娘ma

大宅

cecilau 寫道:
twins,

咁你又係架?[/quote]

我唔係做accounting的. 我係做trading的.
我諗如果係accounting firm到做, 一定會好busy呀.

[/quote]
我已前就係Audit Firm做, 所以會好似glory咁busy,
會成日開O.T, 但幾好搵既.

子爵府

twins,
咁你鐘唔鐘意係accounting firm到做的? 定係鐘意而家的job?

大宅

[size=large]Good Morning

子爵府

namnammama,
你個20隻file搞掂未呀?

首頁
34567...50

尾頁

跳至