想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

tentenbe 發表於 15-1-19 18:18
我係朋友介紹架,我見佢地幾個睇左幾個月就bingo, 好似幾好咁,咪試下lor...睇下下個月覆疹會唔會比個張方 ...
查實我都朋友介紹,不過我朋友搵佢調經,但佢當時未結婚,唔知生仔work唔work! 我諗實有人得,所以介紹你既,唔係佢唔會咁多人睇,但我d朋友唔得,而我食左都唔係幾好,詳情唔係度講,所以建議你試三個月先,唔夾就轉。

大宅

引用:Quote:tentenbe 發表於 15-1-19 18:18 我係

原帖由 jojochy 於 15-01-19 發表
查實我都朋友介紹,不過我朋友搵佢調經,但佢當時未結婚,唔知生仔work唔work! 我諗實有人得,所以介紹你既 ...
嗯嗯,多謝你提點,我會注意下架啦~
Thank you!

大宅

引用:岩岩睇完,打完脈講中晒我身體狀況,仲話我

原帖由 tentenbe 於 15-01-19 發表
岩岩睇完,打完脈講中晒我身體狀況,仲話我斯斯文文,但脾氣唔好都講中埋。呢個禮拜飲完啲藥睇下有冇好啲先 ...
佢同個個都係咁講㗎

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:岩岩睇完遲醫師~~

我都睇過佢,可能我同佢唔係咁夾,所以無bingo到,不過我都覺得jm講得啱,人人都係個張藥方(煲雞個張),所以我睇咗幾次就無睇啦

大宅

佢講到我問題
但我食左藥無咩用

大宅

畀面勳章

tentenbe 發表於 15-1-19 18:16
係就快啲打去book 啦~
我自己平時有咩病痛都係睇中醫唔睇西醫嘅.
依家都係睇緊我自己個中醫嚟調理下咁, 無刻意搵D專for生仔嘅睇
不過見好多人都話睇遲EC OR 沈EC......所以問下有幾WORK

大宅

我都早二個月睇左遲醫師
以前都一直有睇開
我話想生b 其實我本身係想調理返半年先造人
佢話我身體都算健康 又係開小母雞湯比我
m到第一日飲 飲十日
無bingo就下個月再飲
最好吾bingo既話就m到第二日朝早8點半去睇佢
但我要返工又吾同地區
所以只係keep住去配藥飲 我一次m到只飲5劑 因為實在太難飲 但飲完個身真係會暖左好多
佢話m到開始吾好dodo 直至第14日先dodo
但我睇家計會 話其實男性精子最健康係3-4日就要dodo一次 太耐既話活躍度會下降 難bingo
所以如果jm想bingo 就要留意下 吾好等到第14日先dodo

大宅

回覆:blythe-pp 的帖子

遲醫師是話第12日,不是14日

首頁

尾頁

跳至