美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

給喜愛香薰的媽咪

我一直都有點開不同香薰,通常都係買d比較出名的牌子如 Aroxxx Vxxxx,Perxxx Px,Juxxxx..., L'ocxxxx.等,而買d係比較common及自己覺得d味香。

前排有機會接觸另一較少人識、又唔出名的香薰牌子。原來真正玩香薰係好高深學問,係有陰陽之分。我去到間 shop,那兒會幫你 check 你係陰或陽,而有 problem之器官又有分陰陽,例如胃痛,肚消化唔好,經痛,鼻敏感...選用香薰必需針對番。

所以,喜愛香薰的媽咪,原來 lavender 流行或好香,但唔一定 suitable 啱我身體。我覺得好神奇。

我之前去那間香薰 shop ,d女仔會幫我 check 陰陽,而佢哋話仲可以幫我 check 香薰的純度,因為個個牌子都話自己100% pure,但事實並不是。

我覺得幾得意,所以在此分享比有興趣用開香薰的媽咪。

大宅

Re: 給喜愛香薰的媽咪

請問那香薰shop在哪?

別墅

在銅鑼灣恆隆商場

Remember to ask them to do the 陰陽 test for you, it's free. they also have 香薰親子系列

pm the detail to you, pls check.

別墅

Ribbon:
can pm me the detail also ?
thx ~~~~~~~~~`

民房

Pls PM detail to me!
Thx much!

大宅

can you send the detail to me
thx

別墅

pm already. pls check.

男爵府

2024年龍年勳章

please pm address

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Pls pm to me~~~thx~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

貴唔貴?有火or無火? pm 比我啦! thanks!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

想問下做Test之后會吾會好hard sell呢, 我都有興趣試一試.

別墅

Ribbon

Pls PM detail to me . 

Thanks

大宅

Hi Ribbon,
Pls PM to me~~ Thanks!!

別墅

Personally,我在那兒買過嘢,因為試過d 嘢幾好。Followup service 就一流。

I also brought my friends there before,佢哋都冇買,只係做 test 及當行街咁行吓,d service 都ok 喎。

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

Hi Ribbon,
d 嘢貴唔貴o架?可否pm資料比我呢?
Thanks!
靚太唔易做!!

大宅

Hi Ribbon:
Please PM information to me.thanks.

jasma

民房

Could you please email to me?

[email protected]

Thank you very much!

民房

I wanna have the details, pls pm me
Thanks

複式洋房

Please pm to me also, thanks

複式洋房

Can you also pm to me! Thanks

首頁

尾頁

跳至